Péntektől újra kaphatóak a MÁV balatoni és bakonyi napijegyei, továbbra is ingyenes a TramTrain

Péntektől újra lehet utazni a Balatonnál és a Bakonyban azokkal a napijegyekkel, amelyek nemcsak vonaton, hanem buszon is érvényesek – közölte a MÁV Zrt. csütörtökön.

Azt írták, hogy a MÁV-Start az utóbbi években több, a belföldi turizmust ösztönző napijegyet vezetett be a legnépszerűbb területeken. A tavalyi értékesítési időszakban több mint 30 ezren utaztak a napijegyekkel.

A Balaton24 és a Balaton72 korlátlan számú utazásra jogosít a Balaton körül

Ezek a konstrukciók kedvező ajánlatot nyújtanak a már a Balatonnál tartózkodóknak a tó partján elérhető turisztikai látványosságok felkeresésére is. Tavaly több mint 29 ezret váltottak a termékcsalád tagjaiból.

Idén a Balaton24 Duo és a Balaton72 Duo már nem elérhető.

A megújult Balaton24 és Balaton72 azonban érvényes a Volánbusznak a tó keleti partján közlekedő járataira is. Így a termékekkel körbe lehet utazni a Balatont, valamint el lehet jutni turisztikailag népszerű, vasúttal ki nem szolgált településekre is, például Tihanyba.

A Balaton24 és a Balaton72 április 15-étől november 1-jéig minden napra megváltható

A MÁV Zrt. arról is írt, hogy a tavaly bevezetett Bakony napijegy az egyik legszebb viszonylaton, a Cuha völgyében futó Veszprém-Győr vasútvonalon és a Volánbusz néhány környékbeli járatán korlátlan utazási lehetőséget biztosít az érvényesség napján.

Múlt évben 1300 ilyen terméket értékesítettek.

A Bakony napijegy április 15-étől június 18-áig és augusztus 29-étől október 31-éig csak szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerinti napokra váltható meg, június 19-étől augusztus 28-áig azonban minden napra megvásárolható – olvasható a közleményben.

Közben kiderült, hogy Lázár János megválasztott országgyűlési képviselő „választási villamosa”, a Szeged és Hódmezővásárhely között küzleked TramTraint április 15-e után is ingyenesen lehet használni.

Forrás: MÁV / MTI

TramTrain

 

2 thoughts on “Péntektől újra kaphatóak a MÁV balatoni és bakonyi napijegyei, továbbra is ingyenes a TramTrain

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük