Bulvár

Pénzmágnes csillagjegyek – Ami az évből hátra van, az nekik maga a csoda!

csillagjegy
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ma bemutatjuk nektek azt az öt csillagjegyet aki meggazdagszik még ebben az évben de ez nem azt jelenti, hogy a többi csillagjegy nem lesz szerencsés, csak ők többet kell dolgozzanak a sikerért és a jobb anyagi körülményekért.

Bak

A Bak jegy szülöttei csak a pénzt szeretik, a Föld leggazdagabb emberei vélhetőleg a Bak csillagjegyben születettek. E jegy szülöttei számára nagyon fontos az, hogy elérjék a céljaikat, mindent megtesznek azért, hogy elérjék azt amit akarnak. Ők dolgoznak hétvégéken és a szabadidejükben is, ez az ősz és a tél nagylelkűen megjutalmazza e csillagjegy szülötteit. Ma érdemes körülnéznie, mennyiben munkát keres, munkahelyváltáson gondolkodik, de akkor is, ha mondjuk, épp költözni szeretne, ugyanis a mai nap kedvez az ilyesminek. Nagy eséllyel találhatja meg most álmai munkáját, vagy lakását! Legyen szemfüles és egyeztessen még ma!

Szűz

Nagyon nehéz a Szűznél pedánsabb személyt találni aki pénzt tud spórolni. Ő nagyon jólért a pénzhez tudja, hogyan kezelje azt, ez az ő legjobb képessége. Ő minden megkeresett pénznek örülni tud. A Szűz mindig keményen dolgozik és mindig ő akar a legjobb lenni abban amit csinál.  Itt az ideje annak, hogy a Szűz csillagjegy szülöttei egy régóta tervezett beruházásba fektessenek, nincs okuk aggodalomra mert sikeresek lesznek. Attól, hogy úgy érzi, minden sikerülhet, előbb utóbb, valósággá válhatnak gondolatai. Ez azonban, mint általában, most sem mehet könnyen önnek, hiszen, mindig erején felül tűzi ki céljait, ettől függetlenül, ma is, mint mindig, kitartása meghozza majd a gyümölcsét. Igyekezzen azért a tényleges pihenésre is szakítani némi időt, kedves Szűz, hisz az legalább annyira fontos, mint a látványos eredmények!

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei nagyon tudományosak, hiszen ők folyamatosan tanulnak, a tanulmányaik szoros kapcsolatban vannak a pénztárcájuk vastagságával. Ők mindig tudatosak az új dolgok iránt is, képesek arra, hogy újításokat vezessenek be a saját tevékenységükbe. A Vízöntő úgy gondolja, hogy mindent meg tud oldani, egy kevés erőfeszítéssel. a sikeres emberek már minden erőfeszítés nélkül teljesíteni tudják azt amit szeretnének, mert a csillagok gondoskodni fognak a jólétükről. Ma egy kutatómunka sok idejét kötheti le, ennek megfelelően, nem sok ideje, energiája és figyelme maradhat másra. Ez nagyon érdekes és izgalmas lehet, de azért igyekezzen egy kicsit időnként pihenni is, nehogy szeme, vagy dereka, tartósabban meg sínylődje a lelkesedést.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!