Pénztárcába vághat! Fontos részletek a mérőállások bediktálásáról és az igazmondásról!

Az áram és a gáz árának az emelése miatt néhány napig bárki bediktálhatja a mérőállását, de hogy “érezzük a törődést” az MVM közleményében hozzátették, mindenki a frankót mondja be! Feltéve persze, ha sikerül elérni őket telefonon, vagy elektronikus felületükön!

De a “tényleges adatokat” mondják….!

A 2022. augusztus 1-jei árváltozás miatt rendkívüli lehetőséget biztosítunk a mérőállás bediktálására

2022. július 26-a és augusztus 5-e között.

Azon ügyfelek is megadhatják a mérőállásukat, akiknek nem most van a diktálási időszaka, vagy az energiaszolgáltató állapítja meg a számlákban elszámolt havi részmennyiséget – írja a portálján a MVM.

Egyúttal arra kérnek mindenkit, hogy a tényleges adatokat diktálják be.

Tájékoztatnak arról is, hogy az eddigi fogyasztástól jelentősen eltérő mérőállást a számlázás során felülvizsgálhatják és módosíthatják a hálózati elosztó leolvasása alapján. A MVM ezen és ezen a linken próbál választ adni az új rezsiszámítással kapcsolatos legfontosabb kérdésekre.

XXl. század, de nem Magyarországon!

Az MVM bejelentő felületei és telefonos elérhetőségei hétfőn csütörtököt mondtak. Így persze kevesebb lesz a “bediktáló” és ellehet majd mondani, hogy “nem éltünk a lehetőséggel”!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.