Sorting by

×

Perintfalvi Rita: eddig is sejtettem, de amikor tényleg kiderült, az nagyon más érzés!

Izgalmas bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Perintfalvi Rita katolikus teológus, hittanár, kulturális és szociális menedzser, a kormánymédia és különösen Bayer Zsolt által már többször keményen támadott katolikus teológus. Perintfalvi szinte minden megszólalásában kiáll az emberi jogok és különösen az LMBTQ közösség mellett, akiket a kereszténység eszméjére hivatkozva üldöz a magyar kormánykoalíció.

Mit ma, mint kiderült, évek óta….

“Nem akarok egy őrült paranoidnak tűnni, ezért nem fogok ilyesmiről beszélni, csak ez most azért tényleg okozott pár perc szívdobogást. Mondjuk többet azért nem. Szóval nemrég Ausztriában találkoztam egy egyházi emberrel, szakmai találkozó volt, nem személyes. Mégis úgy alakult, hogy együtt kávéztunk, így tudtunk kicsit privát módon is beszélgetni. Ráadásul magyarul, amit mindig élvezek itt kint. Az illetőnek ugyanis magyar felmenői vannak, bár ő már nem itthon született, de perfekt beszéli a magyart. És ekkor elmesélt nekem valamit, amit persze már sejtettem, mert nem vagyok naiv és fel tudom mérni, hogy minek mi az ára.

Szóval őszintén elárulta nekem, hogy pár évvel ezelőtt megkereste valaki Magyarországról és megkérdezte, hogy ismer-e engem.

Nem ismert, de azonnal rám guglizott, hát jó sereg infó jött vele szembe, az biztos.

Aztán elmondták neki, hogy mindent szeretnének tudni rólam. Mindent, amit Ausztriában, Bécsben, Grazban, akárhol csinálok. Egészen részletesen. Ekkor megértette, hogy éppen arra próbálják rávenni, hogy kémkedjen rólam és információkat szállítson.

Azt nem teljesen tudta feltérképezni, hogy pontosan ki a megbízó

Mert akivel ő beszélt, csak közvetítő volt. Persze amikor leesett neki, hogy miről is van szó, azonnal visszautasította és kikérte magának még a feltételezést is, hogy ilyesmit csináljon. És egyébként pedig pont olyan nyitottan és kritikusan gondolkodik, akárcsak én.

Még korábban kb. 2017 körül is nyomoztak után az egyetemen, ahol akkor és korábban dolgoztam.

Akkor a dékáni igazgatónak írtak levelet, hogy minden információt tudni akarnak rólam.

Azt kiderítettem, hogy már akkor egy karaktergyilkos cikk írását tervezték ellenem.

Szerintem azt akarták bebizonyítani, hogy nincs is Bécsben megszerzett doktorátusom (mert ugye Semjénnek plágium doktorija van (!) csak), sőt soha nem is tanítottam kint egyetlen egyetemen sem. Az egész csak egy alibi, és csak egy szimpla Soros-ügynök vagyok.

Biztos hatalmasat csalódtak akkor is, amikor megtalálták a bécsi könyvtárban a disszertációmat. Az elmúlt években a legolvasottabb disszertációk közé került. Khmmm, kiváncsi vagyok mire számítottak, mit fognak majd találni benne.

Szóval az élet kemény!

Nem is nagyon játszom el azzal a gondolattal, ha már évekkel ezelőtt ennyire figyeltek, akkor vajon most mit csinálnak?

Most, amikor már minden eddiginél jobban látszom. Megírtam egy sokak számára nagyon veszélyes könyvet az egyházon belül elkövetett szexuális bűncselekményekről. És senki nem tudhatja, hogy vajon mit tudhatok még. No, azt hiszem az elkövetkező években nem igen fogok unatkozni.

Ti viszont tudjatok erről is, mert mögöttem nem áll senki – se párt, se egyház, se a Soros – , csak Ti! Szóval nekem ez fontos.”

Forrás

 

Perintfalvi Rita: eddig is sejtettem, de amikor tényleg kiderült, az nagyon más érzés!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.