Banánköztársaság

Perintfalvi Rita: magyar emberek ébresztő, ne azt figyeljétek, hogy miről beszélnek, hanem azt, hogy miről nem!

Perintfalvi Rita: magyar emberek ébresztő, ne azt figyeljétek, hogy miről beszélnek, hanem azt, hogy miről nem!

Nem is értem Kövér László házelnököt, aki lényegében többször veszi a szájára a sátán nevét, mint az Istenét. Léptem nyomon róla beszél. Még akkor is csak rá gondol, miközben szabadesésben zuhan a magyar fizetőeszköz, óráról órára 2-3 forinttal emelkedett tegnap az euróra ára! A Mandinernek adott keddi interjújában az összes ideológiai katyvasz előkerült, amivel a kormány 2011 óta operál, ahelyett, hogy valódi kormányzást folytatna.

Csak a Fidesz. Csak a propaganda. Csak semmi reális politizálás….

Egy házmestertől megértenénk, hogy nem akar szembenézni azokkal a súlyos problémákkal, amelyek ebben a pillanatban az országot fenyegetik és ezért összehordja mindazt a hülyeséget, amivel 12 éve tömi az agyát a kormánypropaganda.

De amikor nem egy házmester, hanem a házelnök hadovál már megint arról, hogy ez a szent kormány nem egy egyszerű politikai ellenzékkel vív csatát, hanem magával a sátánnal, akkor kiráz a hideg.

Gábor György már tegnap elmondta azt, hogy ezzel a dehumanizáló gyűlöletbeszéddel a legsötétebb történelmi időket hozza vissza Kövér. És nyilván nem véletlenül.

Az ilyen demagóg agymosó katyvasz mindig olyankor szokott felerősödni, amikor olyan problémák jelennek meg, amivel az aktuális kormány nem tud megbirkózni. Ezért nem csinál mást, mint terel.

Magyar emberek ébresztő, ne azt figyeljétek, hogy miről beszélnek, hanem azt, hogy miről nem!

Mivel az egész akció egy tudatos terelés, amire majd jól ráugrik az ellenzék és akkor ezen lehet csámcsogni, én semmiképpen nem azzal akarok foglalkozni most, hogy tartalmilag mit jelent a politikai ellenzék lesátánistázása, hanem azzal, hogy

Kövér László miért hallgat arról, hogy 417 forint lett az euró?

Szakértők véleménye szerint a forint jelenleg minden bizonnyal a világ leggyengébb valutája és szinte esélye sincsen arra, hogy erősödjön, mivel nincsenek olyan komolyabb technikai támaszok, amelyek segítenék most a magyar fizetőeszközt.

És erre a kormány kitalálta a varászszót: „háborús infláció”.

Csakhogy ez nem magyarázat arra, hogy a forint szinte minden valutánál gyengébb lett!

Ráadásul a gyengülő forint tovább rontja a hazai gazdaság egyensúlyát az egyre drágább finanszírozáson keresztül, ami tovább gyengíti a forintot. Vagyis mondhatjuk úgy, hogy a forint bekerült egy ördögi csapdába. Fogalmazzunk úgy Kövér László kedvéért, hogy a forint egy sátáni csapdában vergődik ebben a pillanatban.
S eközben a magyar parlament házelnöke nagyinterjút ad a Mandinernek és mindenről beszél, csak éppen a hazánkat érintő legsúlyosabb problémáról nem. A gazdasági összeomlás veszélyéről!

Magyar választók, akik megválasztottátok ezt a kormányt, tegyétek már nekik fel azt a kérdést, hogyan akarják megállítani a forint romlását és milyen eszközökkel akarják megmenteni a magyar gazdaságot a teljes összeomlástól?

Szerintem Titeket néznek hülyének, amikor a Kövér a sátánistázással foglalkozik és arról pedig súlyosan hallgat, hogy 417 forint lett az euró.

Nektek tetszik, hogy ennyire hülyére vagytok véve, komolyan kérdezem? Ezért választották meg őket?

Forrás

Kapcsolódó

About Author

Comments (1)

  1. A magyar választók egy része valóban hülye. /Szerintem./ Más része alulinformált. Más része meghülyített, Orbánrajongó. Más része közömbös, vagy kiábrándult, vagy a mindennapi megélhetésért küzd, és más nem érdekli. Más része a NER szorgos hangyája, vagy haszonélvezője. És vagyok én.

Szólj hozzá!