Connect with us

Banánköztársaság

Perintfalvi Rita: még jó, hogy a férjem olyan, mint Colombo felesége

Perintfalvi Rita: aki gyűlöletet vet, halált arat
Megosztás

Ez a mai nap egyik köztémává vált szakításáról jut az eszembe, amit én most nem kívánok tovább habosítani, mert semmi közöm hozzá. De az tény, hogy annak, aki ebben az országban bármilyen politikai vagy közéleti szerepet vállal, annak sajnos számolnia kell azzal, hogy a párját is levadásszák, meg mindenkit, akit csak érnek a családjából – állapította meg Perintfalvi Rita teológus közösségi oldalán.

Kész szerencse, hogy az én párom soha és sehol nem látszik

Néha mesélek persze róla egy-egy vicces sztorit, de senki – vagyis a nagy nyilvánosság – nem tudja, hogy ki ő, mivel foglalkozik, hol él stb.

Hallottam már olyan legendát, hogy egy gazdag osztrák pasival élek együtt Bécsben a Herrengasse-én. Vannak, akik meg azt gondolják, hogy igazából csak kamuzok, kitaláltam, hogy legyen egy férjem, mert az jól hangzik, de tutira leszbikus vagyok, ezért tolom annyira az LMBTQ-témát. És a házasságom csak egy ügyes fedő sztori.

Nagyon kell nevetnem azon, hogy még mindig a legkeresettebb kifejezés a Google-on, ha beírom a nevem, hogy „PR férje”. Vagyis

az embereket megeszi a fene annyira kiváncsiak, ha egy ismert(ebb) emberről van szó. És ez igaz persze a szolgálatokra is.

Úgy értem a titkos szolgálatokra

Hát őket még jobban érdekli, hogy ki kicsoda, ki kivel, mit és a többi. Gondolom az én páromról is mindent tudnak már. Csak nemigen találtak benne semmi izgalmasat, mert eddig nem mentek neki. Bár bayer zsolt meg a na.ci portálok próbálták már provokálni, meg veréssel fenyegetni őt. Zsoltika azzal, hogy megosztotta nagyérdemű olvasóival egyik éjszakai fantáziálását, aminek én voltam a közepében és a férjem. Meg az elképzelés, hogy miközben én vele szeret.kezem állandóan egy nőre gondolok, ezért ezt abú.zusként élem meg. Hát nem tudom, nekem nem jutna eszembe soha ilyesmi egy másik emberről, de ha valakinek eszébe jut, az nem a maga vágyairól beszél? Hagyjuk is!

Amúgy valójában merő véletlen, hogy ez így alakult

Kb. 2015 táján jöttem fel a Fb-ra, akkor még a szakmai körökön kívül teljesen ismeretlen voltam idehaza. És ekkor a párom megkért arra, hogy soha egyetlen fotót se tegyek ki róla, és egyetlen interjúban se említsem meg a nevét.

Az ok: szimpla paranoia. Semmi extra.

És én ezt megfogadtam, bár soha nem gondoltam, hogy valaha is kérnek majd tőlem interjút. Főleg olyat, amiben még az is érdekes lehet, hogy ő kicsoda. Hát pedig úgy alakultak a dolgok, hogy sok-sok interjút adtam már. És bizony néha kérdeztek a páromról is. Mindig ügyesen oldottam meg ezt a feladatot: válaszoltam is meg nem is. Így megmaradt az inkognitó. Hát nagyon örülök most már ennek. Főként azért, mert

ha valaki közszereplővé válik, attól még a párja nem lesz az.

Mégis sokszor belekényszerül ebbe a szerepbe, pedig ez nem is az ő választása. Ez pedig nem fair. Persze, ha beleegyezik, akkor lelke rajta, csak nem biztos, hogy lelkileg bírni fogja. Mert ez tényleg hatalmas nyomással jár.

Főleg olyan személyek esetében, akik megosztók, és akik mások hatalmára veszélyesek. Legyen szó bármilyen hatalomról. Mert azokon bosszút akarnak állni. És ha találnak rajtuk fogást, kicsinálják őket. Kemény világ ez.

Szóval tényleg nagy szerencse, hogy az én férjem még mindig a Columbo felesége! Remélem, hogy az is marad!”

A hozzászólásokból…

„Kedves Rita, amilyen sötétség van egyeseknél, még elhiszik, hogy az Ön férje a Columbo felesége. Világosan le kellett volna írnia, hogy az Ön férje olyan, mint Columbo felesége. Őt se láttuk soha, csak beszélt róla. Egyébként ez az írása is szuper, akárcsak a többi, nagyon kedvelem…”

„…jó döntés volt. Mindenkit levadásznak és „megkaraktergyilkolnak” akiben ellenfelet látnak. Oly mocskos a „rogáni gépezet”, hogy szerintem még Joseph Goebbels is tudna mit tanulni tőlük. Pfuj!”

„Az Ön által képviselt témák bizonyos tudást felfogó képességet szövegértést feltételez, na ez hiányzik sok magánéletben kutakodó ostobában! Aki felfogja az értelmét az tiszteletben tartja a családját.”

„”Az, hogy paranoiás vagy, még nem jelenti azt, hogy nem üldöznek!” Amúgy nem irigylem a férjét ennyi rajongó mellett… ja, de!”

Kapcsolódó

Szerző