Perintfalvi Rita: milyen magasra juthat egy nő! No igen, ha elég neki annyi, hogy a rezsim babája/bábja legyen! - Városi Kurír

Sorting by

×

Perintfalvi Rita: milyen magasra juthat egy nő! No igen, ha elég neki annyi, hogy a rezsim babája/bábja legyen!

Tényleg olyan jó lenne már örülni valaminek ebben az országban! Például annak lehetne, hogy a rettenetesen rossz mutatóink, ami a nők politikai szerepvállalását illeti (14,4 % a nők aránya a jelenlegi parlamentben, soha nem volt még az országnak női miniszterelnöke stb.), most egy női köztársasági elnökkel legalább valamennyire javulnak – kezdte közösségi oldala bejegyzését Perintfalvi Rita katolikus teológus, hittanár, kulturális és szociális menedzser.

Hirdetés

Én ennek mégsem tudok örülni, sőt rendkívüli módon bosszant ez az orbáni fricska!

Hiszen ez nem más, mint a nők mesteri arcul vágása! Na, persze nem minden nőé.

Akik megelégszenek azzal, hogy a férfiak mondják meg nekik (pl. Kövér László-félék, meg az Ákosok), hogy mi a dolguk és miért adott nekik az Isten széles csípőt, azaz miként töltsék be a női princípiumot, azok biztosan nem tartják felháborítónak ezt. Sőt, még büszkék is, hogy na, végre ebben az országban is milyen magasra juthat egy nő!

Maga Novák Katalin is azt mondta nemrég, hogy az ő megválasztása azt üzeni a magyar nőknek, hogy nincsen üvegplafon, azaz nincsen felső határ, amit ne tudnának átlépni! Hiszen Orbánisztán egy olyan rendkívül felvilágosult ország, ahol a nők egyenlősége nem is lehet kérdés! Most komolyan, van olyan nő, akinek tényleg meg kellett küzdeni a szakmai életében az elért eredményekért, a pozíciójáért, a sikereiért, azért, hogy valóban egyenrangú partnernek tekintsék és alátámasztja azt, hogy tényleg nincsen üvegplafon?

Nekem Novák Katalin köztársági elnöksége azt üzeni,

hogy Abszurdisztán egy olyan hely, ahol, ha egy nő behódol, ha lemond arról, hogy legyenek önálló gondolatai, céljai, víziói, akkor lehet olyan szerencséje (5 millióból persze max. csak 1-nek), hogy egy megalomániás vezér kiválasztja és ilyen magas pozícióba tolja őt.

Miért?

  • 1. Azért, hogy ezzel a húzással is borsot törjön az ellenzék orra alá, akik csak alig kicsivel értékelik jobban a nőket, mint az állampárt. Ebből a fricskából persze annyira jó lenne, ha az ellenzék értene! Én tényleg csak olyan politikust és pártot fogok támogatni a jövőben, akinek és aminek van tényleges nőpolitikája!!!!
  • 2. Elhitesse a nőkkel, hogy nincsenek elnyomva, ez egy szabad ország, ahol nem a nők a „legnagyobb elnyomott kisebbség” (Homonnay Gergely).
  • 3. Azért, hogy felbosszantsa Varga Juditot és megbüntesse azért, mert leszbikus gyanúba tudott keveredni. És legyen egyértelmű, csak a heteró nő kerülhet ilyen pozícióba, a leszbikus vagy a leszbigyanús semmiképpen, hiszen azok eleve utálják a patriarchátust, amit most ők újra felépítenek ezerrel.

És persze az sem véletlen, hogy az ilyen “alázatosan” szolgalelkű nő számíthat a magyar egyházak áldására is. A katolikusok, reformátusok, evangélikusok a zsidó felekezet szombati imájától kísérve együtt kérték Isten áldását az ország első polgárára, amire még soha nem volt példa! (Mondjuk soha nem is fizettek még ennyit nekik érte!) Hát szóval Novák Katalin beiktatása is egy fekete nap volt a magyar demokrácia és a nőjogi küzdelmek történetében!

Nem egy nőt emeltek magasba, hanem sok millió nőt nyomtak a sárba újra. Vajon mi kell ahhoz, hogy ezt a nők ki is merjék mondani? Te, ki mered ezt mondani?

Kapcsolódó

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.