Pert indít Bayer Zsolt lakásügyében az I. kerületi önkormányzat – Bayer reagált!

V. Naszályi Márta polgármester azután jelentette be, hogy a jogi szakvélemény alapján pert indítanak, hogy Bayer egy interjúban azt mondta: a lakástörvény előírásait megkerülve, színlelt szerződéssel jutott lakáshoz a Várban.

“Aki az elmúlt harminc évben ‘lakáscserével’ felkerült a várba, azoknak nagyjából a 80 százaléka így került fel. Ugyanis másképpen nem is lehet”

mondta a publicista az Azonnalinak.

Az interjú megjelenése után V. Naszályi Márta bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben.

Ez a vizsgálat ért mostanra a végére azzal, hogy az önkormányzat pert indít Bayer Zsolt ellen – írja a 444.

V. Naszályi azt is elmondta: “az előző vezetéstől örökölt bérlakásrendszerrel kapcsolatos visszásságokat a kezdetektől fogva nem a nyilvánosság, hanem a jog erejével kívántuk rendezni”.
A szerződések felülvizsgálatát elmondása szerint nem aszerint kezdték el, hogy kinek van NER-kötődése, és kinek nincs. Miután viszont Bayer maga beszélt a szabálytalanságot, soron kívül vizsgálatot indítottak. A polgármester szerint Bayer ügye nem esett különleges elbírálás alá, más esetekben is indítanak bírósági eljárást.

“Hajrá, találkozunk a bíróságon!”

Bayer azon melegében kapott lehetőséget reagálni:

Az egész üggyel kapcsolatban annyit tudok elmondani most, hogy már bírósággal fenyegetnek: hajrá, találkozunk a bíróságon!

– mondta a Magyar Nemzetnek az üggyel kapcsolatban Bayer Zsolt. A publicista leszögezte:

„minden a hatályos lakásügyi törvények és szabályozások szerint történt lakáscserével, értékkülönbözet megfizetésével, a törvény szerint intéztem, illetve intézték az ügyvédek. Csakúgy, mint mindenki másét”. Hozzátette: „a mindenki másba beletartoznak baloldali közszereplők is”.

Bayer Zsolt szerint

„lesznek itt még meglepetések”.

Az újabb információkat a sajtóban fogja közzétenni – zárta a riportot a portál.

drog

Egy hozzászólás itt: “Pert indít Bayer Zsolt lakásügyében az I. kerületi önkormányzat – Bayer reagált!

  • Avatar
    2021.01.14 - 17:30
    Közvetlen hivatkozás

    Nem vagyok rasszista, de nem csodálom aki az,és gyülöli az ilyen legalja primitiv “zsid@t”.. óriási a szája de IQ ja semmi, magaszerető beteges nárcisztikus kis jellemetelen alak….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük