Pesti Srácok: Bayer a Magyar Hang újságírójáról mondta, hogy a fiatal fiúk miatt járt Thaiföldre – a portál reagált!

Bayer Zsolt csütörtök esti Háttérkép című műsorában a Hír TV-n arról beszélt, hogy egy régi barátja és harcostársa két évtizeddel ezelőtt bevallotta neki, hogy „homokos”, később pedig azt, hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott „kisfiúk is rendelkezésre állnak”. Nevet nem említett, és azt sem, hogy miért most beszél erről először. Szél Bernadett független képviselő közölte, hogy feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, és indítványozza Bayer meghallgatását tanúként.

Bayer szó szerint azt mondta:

Egykor volt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton félve, dadogva, majdhogynem sírva vallotta meg nekem, hogy homokos. Tizenkét órára volt szükség, hogy ezt be merje nekem vallani húsz évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől még barátunk maradunk. Ugyanez az ember két év múlva, a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak. Két évre volt tehát szüksége. Értitek ugye, hogy a lefelé tartó spirállal mire is gondolok?

A Pesti Srácok most azt írja, hogy Bayer egy korábban Magyar Nemzetnél, ma a Magyar Hangnál dolgozó újságíróról beszélt, vagyis egykori kollégájáról, aki a G-nap idején (Orbán Viktor és Simicska Lajos összekülönbözésekor) „átállt”. Bayer a lapnak mindössze annyit mondott:

„ha kell, akkor vele együtt számos fültanú igazolhatja a bíróság előtt, hogy azon a bizonyos erdélyi úton valóban elhencegett az érintett a történetekkel”.

A cikkben Huth Gergely főszerkesztő, aki előzőleg szintén a Magyar Nemzet munkatársa volt, azt írja:

Telefonon elértük a szóban forgó újságírót is, aki hosszú időn keresztül a Magyar Nemzet világjáró riportere és titkosszolgálati ügyekben meglehetősen jártas kollégája volt. Az érintett kollégával hosszan beszéltünk, s kifejtette: valóban beszélgetett sok mindenről Bayer Zsolttal azokon az erdélyi riportkörutakon és sosem titkolta, hogy a fiúkat szereti, továbbá, hogy volt már számos kalandja a Távol-Keleten is. Kiskorúakkal azonban sosem létesített szexuális kapcsolatot

– állította, nyomatékosítva, hogy bárkit bűncselekménnyel vádolni önmagában bűncselekmény.

A cikk végére pedig belinkelték a Magyar Hang újságírójának cikkét a Szájer-ügyről

György Zsombor, a lap főszerkesztője reagált Bayer és a Pesti Srácok vádjaira,

azt írja, „fellobbant a vágy” a kormányzati holdudvarban arra, hogy revansot vegyenek Szájer József ügye miatt.

Vajúdtak néhány napig a hegyek, és törvénysértést szültek: Bayer Zsolt a Hír Tv nevét viselő csatornán leereszkedve régi harcostársáról – néven nem nevezve őt – pedofil bűnelkövetőként beszélt. Majd erre rácsavarodva a Pesti Srácok nevű propagandatermék széles körben felismerhetővé tette azt a személyt, kollégánkat, akit aljas módon bűncselekmény elkövetésével vádolt meg. (Fotót is loptak hozzá, ezt már megszoktuk, a lopás ennek a szennylapnak a legfőbb gyakorlata.) A Magyar Hangot néven is nevezték, nem titkolva, hogy a független szerkesztőséget, ezt a közösséget tekintik egyik fő ellenségüknek. Tíz év alatt volt időnk megismerni Orbán módszereit, csak a határok tolódtak egyre kijjebb.

György szerint kollégájuk már telefonon egyértelművé tette a Pesti Srácoknak, hogy nem követett el törvénysértést, és soha nem létesített testi kapcsolatot kiskorúakkal, sem itthon, sem más országban. Ezen túlmenően szerinte a magánélete senkire sem tartozik.

Bayer Zsolt, a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa hibázott. Szájer József botrányát úgy facsarta ki, hogy ő került bajba. Azt állította, hogy bűncselekmény jutott tudomására, ám nem tett semmit, nem értesítette a hatóságokat, így ha a történet igaz lenne, ő maga válna bűnössé, morális értelemben mindenképp. A képmutató, velejéig romlott Fidesz mocskos hadjáratba kezdett egyetlen célja érdekében, hogy megőrizze hatalmát. Most egy ember aljas megtámadásával a Magyar Hang és a kritikus magyar sajtó ellen is újabb, megtervezett akció indult. Mi nem akarjuk, hogy a közbeszéd színvonala az ő szintjükre zuhanjon, hogy a ránk szakadó társadalmi problémák helyett rágalmazásokkal legyen tele minden. Ebben a játszmában semmi sem drága nekik, az ember a legkevésbé. De ez nem a mi világunk. Mi nem ilyen országban akarunk élni. És ezzel egyre többen vannak így.

A főszerkesztő azzal zárja a cikket, hogy megteszik a jogi lépéseket.

VIA 24.hu

Nem Ő az egyetlen….

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke bejelentette, feljelentést tesz és Szél Bernadett is közölte, hogy lépéseket tesz az ügyben.

„Ez konkrétan pedofília, és a saját bevallása szerint Bayer 20 éve tudja. Én viszont haladéktalanul feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen és indítványozom Bayer Zsolt tanúként való meghallgatását”

 írta a politikus a közösségi oldalán. D. Novák Hunor hosszú posztban fejtette ki a véleményét a téma kapcsán:

„Azt már mindenki tudja, hogy egy férfi politikusunk 25 másik Mikulással egy közös drogos orgián vett részt. Gyermekgyógyászként különösen elfogadhatatlan, hogy ennek kapcsán Bayer Zsolt arról mesél, mintegy felmentésként, hogy ennél van durvább: egy homoszexuális ‘harcostársa’ azt mesélte röhögve neki, hogy ‘ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésére állnak’. A gyermekek szexuális bántalmazása a legsunyibb és legdurvább bűncselekmény, amit még a bűnözők is megvetnek.

Ha valakinek pedofil cselekmény jut a tudomására, nem falazhat, hanem kötelessége erről a hatóságokat értesíteni. A gyermekek védelme pártok felett áll, nemzeti ügyünk.

Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy keményebb ítélet születik pedofilügyekben a jövőben, mint Kaleta Gábor esetében.”

autópálya-matrica

Egy hozzászólás itt: “Pesti Srácok: Bayer a Magyar Hang újságírójáról mondta, hogy a fiatal fiúk miatt járt Thaiföldre – a portál reagált!

  • 2020.12.04 - 20:31
    Közvetlen hivatkozás

    Itt most arról van szó, hogy ne kelljen a gázkamrás szemétről beszélni? Ez jó kis bulvár az ostobáknak!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük