Pesti TV, avagy a digitális kőbalta esete a nézőszámmal - Városi Kurír

Sorting by

×

Pesti TV, avagy a digitális kőbalta esete a nézőszámmal

Szeptember 14-én indult a Pesti TV. Nem kis hátszelet tudhat maga mögött, hiszen a Digi-n kívül az összes szolgáltatónál bekerült az alapcsomagba, ami azt jelenti, hogy ingyenesen nézhető kerítésen belül bárhol.

Hirdetés

Egyszerű megtalálni, mint a faék….

Az új televíziós csatorna egy sima digitális antennával az egész országban fogható lesz”

– mesélt a Pesti TV indulásának körülményeiről Huth Gergely, hozzátéve, hogy

a műsorok képernyőre kerülésük után röviddel online visszanézhetőek lesznek

-írta az Origo.

Az új jobboldali-kormánypárti csatornát a Pesti Srácok és az Indamédia tulajdonosa, Vaszily Miklós közösen hozta létre, a nézőknek könyörtelenséget ígértek. A csatorna már több munkatársat is leigazolt a Hír TV-től, például az Informátor műsor komplett stábját.

A Pesti TV-t a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be.

Kik és hányan nézik? Név szerint…..

Normális esetben minden médiaszolgáltató abból él, hogy tud-e olyan műsort készíteni, átvenni, ami elnyeri a nézők tetszését, hiszen a hirdetők oda viszik a pénzüket, ahol van esély a megtérülésre. A Pesti TV nézettségéről egyelőre nincs hivatalos adat. Dévényi István érdekes információt tett közzé közösségi oldalán:

“Fülest kaptam…

Pontosabban számokat. Amik ugyan nem hivatalos számok, de a Pesti TV stábjából érkeztek. Persze lehet, csak meg akar szívatni valaki, hát, legyen neki öröme, ugyebár.
Viszontellenben reálisnak tűnnek, majd elmondom, miért. Szóval.

Állítólag már az első naptól folyamatos a legújabb kormánypárti televízió mérése, s az első héten úgy alakult a nézettség, hogy a legtöbben, 18 ezren a Game TV című produkcióra kapcsoltak, néhány erősebb műsor 15 ezer néző körül ment, a többség ez alatt.

Hogy miért tűnik reálisnak?

Mert amikor a Hír TV-n Lapzártáztunk, azt se nézték többen.

Az eredeti Szabadfogás ugyancsak a Hír TV-n 150 ezres csúccsal ment. Hont András pedig tegnap posztolta, hogy az ÖT című vitatkozósukat 135 ezren nézték az ATV-n.

Szóval 15 ezres átlag. Vagy nem. De arrafelé lesz az szerintem.”

Pesti TV

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.