Pikó András, Józsefváros megválasztott polgármestere a rá jellemző finom iróniával írt közösségi oldalán a választást megelőzően a kerületi lapban megjelent fidelitasos elemzővé előléptetett hölgy írását.

Párkányi Eszter, elemezz még…..!

„Nemsokára megjelenik a Józsefváros újság is. Annyira bírnám, ha lenne benne egy politikai elemzés Párkányi Esztertől, a Fidelitas volt szóvivőjétől és az Alapjogokért Központ elemzőjétől, aki a kampány alatt tanúsított „tudományos alapossággal” elemezné a józsefvárosi választási eredményt.”

Ezt írta Facebook-oldalára Pikó András, akit október 13.-án a VIII. kerület polgármesterének választottak. Pikó mellékelte a kerületi lapban a választás előtt megjelent „elemzést” az Alapjogokért Központ nevű Fidesz-fiókszervezet munkatársától, Párkányi Esztertől.

„Érik meglepetések az embert a hivatalban

Tegnap délután érkezett egy hivatalos levél, amelyben az áll, hogy elutasították a józsefvárosi jegyző panaszát amiatt, hogy a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a kampánystábom elleni rágalomhadjáratban kreált ún. „adatrögzítési botrány” miatt. Ezt most akkor elengedjük…

Mennyit jelent három hét! A jegyző azóta távozott, én meg polgármester lettem, és közben nemsokára megjelenik a Józsefváros újság is.”

Párkányi akkor arról írt,

hogy a kerületben minden csodálatos, Sára Botond (a leváltott fideszes poglármester) főleg csodálatos, jó kezekben van Józsefváros, stb. Azt is elmondta, hogy a regnáló kerületvezetőre kétszer annyian szavazhatnak, mint Pikóra, nagy változás pedig nem várható a választók szimpátiájában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét