Pimaszok! - Városi Kurír

Sorting by

×

Pimaszok!

Úgy tűnik, mostanában ezek a brüsszeli mitugrász libernyákok visszaélnek a hatalmukkal. Ezt mondta Orbán Viktor privát kis rádiójában legutóbbi pénteki mesematinéján. Nagyjából egy éve az európai uniós költségvetési eszmecseréről szólva még egészen más húrokat pengetett. Megemlítette, hogy hosszas és nehéz vita folyt a pénzekről, de ő volt katona, meg a fél életét edzőtáborokban és öltözőkben töltötte, hozzászokott ez erős fizikai és szellemi megterheléshez.

Hirdetés

„De ezeket a libernyákokat, akikkel vitatkoznom kellett, elviszem a hátamon. Az Európai Parlamentben Orbán szerint a lengyelek és a magyarok visszaverték a liberálisok támadását. „Gyűlölnek minket, nem túlzok”

– mondta akkor, amiért hazánk nem fogad be menekülteket, ráadásul

„egy Soros György nevű magyar áll mögöttük.”

Nekem akkor felállt a szőr a hátamon

Értelmes, tisztességes hivatalban levő miniszterelnök így nem beszél a szövetségeseiről, akiktől ráadásul ezermilliárdos összegeket remél a járvány okozta bajok orvoslására és még a következő hét évre. De az elmúlt évben ez a stílus lett a mérvadó a kormányzati körökben akár az Uniót, akár az ellenzéket illetően.
Kövér László a minap közölte:

„Ha most lenne népszavazás uniós tagságunkról, ő bizony nemmel szavazna“

Matolcsy György nem akar Magyarországon eurót, Szijjártó úr az UEFA-t oktatja ki nagy hangon, Varga Judit igazságügyi miniszter pedig magyar törvények szövegének elolvasására buzdítja a brüsszeli kritikusokat. A szolgahadból rátesznek egy-egy lapáttal a magas vezetőség példátlanul modortalan megnyilatkozásaira, s a hülyeség csúcsát megcélozva írják le a türelmes papírra, hogy Európát a Sátán kerítette hatalmába.

Magyarországon immár nem kormányzás folyik, hanem pimaszkodás

Budapest Főpolgármesteri Hivatala – sokak kérésére – néhány ezer fővárosi lakos járvány elleni védettségét tesztelte, s a szakértők arra a következtetésre jutottak hogy a kínai vakcinával oltott 60 év felettiek mintegy 20 százaléka egyáltalán nem védett. Harmadik oltásra lenne nszükségük. (A Semmelweis Egyetem más módszerekkel végzett felmérése hasonló eredményt mutatott a kínai vakcináról.) Erdei Anna immunológus, az MTA főtitkárhelyettese a tudományos akadémia honlapjának adott interjújában mondta:

„Mára már egyértelmű, hogy a kínai Sinopharm vakcinával oltott 60 éven felülieknek körülbelül harmadában nincs jelen a vírus elleni védelmet biztosító antitest, azaz el-lenanyag. Én immunológusként ki merem jelenteni, hogy ha nincs ellenanyag a szer-vezetben, akkor nincs védettség“

Na erre bukkant fel a hadszíntéren Gulyás Gergely főminiszter úr,

aki szerint a fővárosi önkormányzat akciója teljesen felesleges volt.

„A főpolgármester hazugságai lelepleződtek. Karácsony Gergelynek a Gyurcsány Ferenc kegyeiért folyó harcban semmi nem drága. Politikai célból hetek óta kelt minden alap nélkül félelmet azokban a magyar emberekben, akiket kínai vakcinával oltottak be. Mostanra egyértelműen kiderült: a főváros által alkalmazott vizsgálat csak az emberek becsapására alkalmas, a védettség felmérésére nem….Az egyetem pedig mégis tekintélyesebb intézmény, mint az MTA“

Teljesen világos a helyzet. Gulyás Gergely még nem tudhatta

a kormányinfón, mit is mond másnap szeretve tisztelt főnöke a rádióban, mert íme, lesújtott a nagy bunkó, azt mondta Orbán:

„Egy politikus ne legyen járványszakértő“ – (Kivéve O.V.-t!?)

Naná! Csakis a szakmai érvek döntöttek, amikor Szijjártó Macska János vakcinakutató főfürkész és portyázó valami széltoló cég közbeiktatásával méregdrágán megvásárolta a hatalmas mennyiségű kínai oltóanyagot, s kizárólag a szakmát terheli a felelősség azért is, hogy a magyar gyógyszerengedélyezési hivatal ugyan hamar kiadta a felhasználási engedélyt. Senki a világon rájuk nem szólt, hogy

„iparkodjanak, mert ha nem, …(Mit is mondhattak nekik az új stílusban? … seggbe rúgjuk magukat?)“

Novák Katalin miniszter is hiába koptatta a száját, amikor egy hete azt mondta:

„A kormány nem tervezi, hogy országos ellenanyag-mérési programot indít, merthogy bonyolult módszerről van szó, de aki kíváncsi rá, az megnézetheti, hogy védetté vált-e az oltások után.“

És mit is mondott péntek reggel a kipcsak fősámán:

„Megoszlanak a vélemények arról, hogy kell-e harmadik oltás azonban az biztos, hogy az nem árt… A kormány lehetővé teszi a harmadik oltás felvételét“

Na püff neki!

Ezeknek a szegény szerencsétlen minisztereknek mostanság már naponta meg kell kérdezniük a nagyfőnököt, mi is a véleményük a fontos dolgokról, különben úgy járnak mint szegény Novák Katalin és Gulyás Gergely.

Na most ráadásul itt van ez a kis ügy a 2500 milliárdos helyreállítási terv ügye

Brüszszelnek nem tetszik hogy nincsenek benne korrupcióellenes és jogállami garanciák, és külön nem tetszik a pedofilellenes, egyszersmind homofób törvény, amelyről az Európai Parlament képviselőinek nagy többsége szavazott meg elítélő határozatot. Úgy tűnik, a „libernyákok“ sorra leugrottak Orbán úr hátáról, sőt napjainkra erőssé, hatalmassá váltak, akik Orbán szerint visszaélnek hatalmukkal. Kiborulhattak a szegény libernyákok, amikor elolvasták a magyar kormány határozatát a törvényt illető európai véleményekről:

“…Számos európai uniós tagország kormányfője, más kormányzati képviselője, illetve több európai uniós tisztségviselő olyan durva és antidemokratikus kijelentésekre ragadtatta magát a magyar Országgyűlés által elfogadott gyermekvédelmi törvényről, amellyel átléptek egy vörös vonalat. Az a hangnem és azok az állítások, amelyeket megfogalmaztak, rég letűntnek hitt korok gyarmatosító beidegződéseit és magukat felsőbbrendűnek tartó szereplők minden tiszteletet nélkülöző hatalmi megnyilatkozásait idézik. …“

Na ja! A hangnem! Az bizony fontos dolog

Vajon melyik diplomáciai akadémián tanulta Orbán Viktor, hogy szövetségeseinkkel szemben megengedhető ez a stílus? Hogyan követelhet Orbán Viktor tiszteletet a magyaroknak ilyen hangnemben?! Azt mondja Magyarország miniszterelnöke:

„Brüsszel velünk szemben jogi huliganizmust követ el…A családjog és az oktatás kizárólag tagállami hatáskör. Szégyenletesnek is tartom a Bizottság álláspontját….Az a cél hogy be kelljen engedni az iskolába az LMBTQ-aktivistákat – el akarják tőlünk venni a gyerekeinket”.

Minden egyéb (nagyon is fontos erkölcsi, politikai, kulturális) szempontot félretéve (ahogyan teszi Orbán Kínával szemben) most csak azt jegyezze meg mindenki:

a magyar kivitel 80 százaléka, a behozatal 75 százaléka az Európai Unióhoz köt bennünket.

A kormány pimaszsága nem lehet kifizetődő! A miniszterelnököt ez nem érdekli!

Orbánnak égnek áll a haja Nyugat-Európa miatt.

„A magyar gyerekeket magyar módon akarjuk nevelni, ahogyan a magyar szülők akarják. (…) A magyar ember olyan, hogy amikor a gyerekéről van szó, akkor valami ott a gyomortájékon megmozdul. Nem engedhetjük, hogy szexuális propagandisták grasszáljanak az iskolában.”

Ez persze csupán vérlázító arcátlan hazudozás – a háttérben némi ostoba magyar faji gőggel

De a tény, hogy a miniszterelnök és hitvány szolgahada megengedi magának, sőt állandósítja ezt a hangnemet legfontosabb partnereinkkel, újólag bizonyítékot szolgáltat arra, hogy Orbán Viktor az Európai Unió elhagyására készíti fel az országot. Ha a választáson győz és ez sikerül neki, amúgy fél kézzel felszámolja majd az ellenzéket, a független civil világot, a még létező szabad sajtót, a jogállam minden maradékát.. A diákhitel (amúgy eléggé ügyetlen) bevezetésén kívül fideszék soha semmi hasznosat nem tettek a közjó érdekében. Csak pimaszkodtak.

„Önt nem bosszantja Brüsszel“

– teszik fel most idétlen plakáton a leghülyébb kérdést, amikor ezermilliárdokat remélnek a közös kasszából. Vajon ez már a fideszes pofátlanság csúcsa, vagy lesz ennél még durvább ostobaság is?

 

pimasz

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2021.07.16 - 14:11
  Közvetlen hivatkozás

  Elmebeteg egy sötét muzsikus, jobb lenne valami Ideggyógyintézben pihenne örökre mert nem hogy okosabb lenne, mindig jobban lesüllyed egy hasadt elméjú szintjére

  Válasz
 • 2021.07.16 - 18:27
  Közvetlen hivatkozás

  A kormány/orbán hazug kommunikációja. Nem is érdemes végigmenni a témákon, mert nincs olyan, amit ne magyaráznának félre, vagy ne hazudnának. Csak egy mondatra reagálnék, hogy orbán még volt katona. Nos, ha volt is, annak már nyoma sincs. Vagy hogy a fél életét edző táborokban töltötte. Felhívás orbán-elvtárs figyelmét, hogy ismét sikerült hülyeséget mondania, mert sehogy nem jön ki a matek. A fél életét ugyanis ennek a nyomorult országnak a lerablásával, lakói életének a megnyomorításával töltötte, kivéve azon keveseket, akiket malacperselynek használt, és meggazdagított. Biztos nem ő az egyetlen vezető, aki hazudik, de orbánt, és a kormányát igen ritkán lehet igazmondáson kapni. És ez nagyon szomorú

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.