Pink drágaság Gaga ujján!

A gyémántok a hölgyek legjobb barátai – ezt Marilyn Monroe óta tudjuk jól. És micsoda barát lehet az a közel százötven millió forintnyi értéket képviselő pink zafír gyűrű, amely egy ideje Lady Gaga gyűrűsujján villog!

Az amerikai énekesnő nyilvánosan is bejelentette,

hogy barátjával, Christian Carino-val eljegyezték egymást. A vőlegény nagymenő Hollywood-i ügynök, olyan sztárok tartoznak portfóliójába mint a kanadai énekes-dalszerző Justin Bieber, az angol TV producer Simon Cowell és az amerikai énekes-színésznő Jennifer Lopez.

Visszatérve a bámulatos ékszerre, a pink drágakövet, kisebb gyémántok veszik körül. Az éles szemű ékszerészek azt is megfigyelték, hogy a Föld legritkább és legkülönlegesebb zafírja ez, a narancs-pink árnyalatban szikrázó u.n „Padparadscha” drágakő, mely a lótuszvirág után kapta a nevét.

Gaga korábban már volt menyasszony,

Taylor Kinney amerikai színész, modell oldalán. Ötéves kapcsolatuknak 2016-ban lett vége. Ezek szerint a rossznyelvű találgatások nem jöttek be, melyek szerint a Bradley Cooper-rel való filmjük (A Star Is Born) fogatásán összejöttek volna, s ez a viszony tett be Cooper és Irina Shayk kapcsolatának. Ha volt is valami a forgatáson, ez láthatóan nem zökkentette ki Gaga-t az ügynök iránti szerelméből

Gaga és Carino 2017-ben találkozott először, amikor a nő a Super Bowl félidejében tartandó szünetben énekelt. Néhány hónappal később Gaga talányosan azt nyilatkozta, hogy „a szerelemben az a legjobb, hogy ha zuhansz, a másik ott van, hogy elkapjon”.

A 32 éves, excentrikus hölgy

– akit divat ikonként is elismer a szakma -, többek között hat Grammy-díj és egy Golden Globe-díj büszke tulajdonosa. A zenei piacon a legkeresettebb művészként tartják számon, közel 27 millió album eladásával.

Jöhet a tizedik gyerek? Mi az hogy!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük