Kövér László nagy formátumú házelnök, biztosan belekerül a neve a történelemkönyvekbe. Hogy pontosan milyen címszó alatt találja meg a majdani diák, még nem tudni, de az tuti, hogy a “p” (piti) betű környékén kell keresgélnie.

A DK-t másik irodába költöztetik a Parlamentben, hogy többé ne függeszthessenek ki uniós zászlót.

- Hirdetés -

“Kövér elintézte: itt sem lóg többé EU-zászló!”

A Demokratikus Koalíció egy “Kövér elintézte: itt sem lóg többé EU-zászló!” feliratú molinó kifüggesztésével búcsúzik jelenlegi parlamenti frakcióirodájától.  Mint közleményükben írják,

“az elmúlt években számtalanszor adtunk hangot véleményünknek azzal, hogy a Kossuth-térre néző parlamenti irodánk ablakán lógattunk ki különböző molinókat.

A teljesség igénye nélkül a számtalan alkalommal kifüggesztett uniós zászló mellett lógott már itt szivárványos zászló, putyinos molinó, sőt a járvány kezdetén egy ilyen transzparensen mondtunk köszönetet az ország valódi hőseinek is.

Udvar-szárny….

Ilyen többé nem lesz, az Országház ugyanis arról tájékoztatott minket, hogy a DK-t egy másik irodába helyezik, amely – véletlenül – csak belső udvarra néző ablakokkal rendelkezik.

Még szerencse, hogy az Orbán-kormány

“soha nem vetemedne arra, hogy elhallgattassa a vele egyet nem értőket”,

mert nehéz belegondolni, hogy mit tennének, ha mégis ilyesmire szánnák el magukat.

A 2022-es kormányváltás után nem valamelyik ablakból fog uniós zászló lógni, hanem visszakerül méltó helyére, az Országházra, a magyar zászló mellé.”

koronavírus

1 hozzászólás

  1. Nagyon helyes! Az ugatós kutyának-: a hátsó udvarban a helye! Főleg, ha a saját vackára ugat!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét