BulvárKiemelt hírek

A 3 legpletykásabb csillagjegy! Vigyázz, mit mesélsz nekik, mert arról mindenki tudni fog!

csillagjegyed
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mindenkinek vannak olyan titkai amelyekről nem akarjuk, hogy tudjon a világ, ezért olyan személlyel próbáljuk megosztani, aki közel áll hozzánk és akiben megbízunk, de sajnos nem mindenki tud titkot tartani. Az asztrológusok véleménye szerint a csillagokban meg van írva, hogy kik tudnak titkot tartani.

Ma megismertetjük veletek azt a 3 csillagjegyet, aki nem tudnak titkot tartani

Mérleg

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A Mérleg jegyében született személyek órák hosszáig tudják hallgatni a másik ember problémáiról, gondjairól szóló beszélgetéseket. Sok esetben nehezükre esik megtartani egy – egy titkot a másik emberről, de nem azért mert rosszindulatúak, vagy mert érdekükben áll, hanem azért mert félreért egyes dolgokat. Egyszerűen nem fogja fel, hogy a beszélgetésben elhangzó néhány részlet nagyon fontos ezért meg kellene őrizni. Tehát, ha a titkunkat egy olyan személlyel akarjuk megosztani aki a Mérleg jegyében született akkor azonnal magyarázzuk el neki, hogy miért nem kell tovább mondani más embereknek.

fotó: pixabay

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!