Pócs János vízszerelő és fideszes képviselő nácoid beszólása

“Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője, eredeti foglalkozását tekintve víz- és gázszerelő, a facebook-oldalán közzétett egy fotót, ahol vidám jásziványiak állnak körül egy feketére égett disznót, amelyen az alábbi felírat teszi egyértelművé – még a hülyék számára is – az égett disznó megörökítésének emelkedett célját és szándékát: „Ő VOLT A SOROS”.” (Gábor György)

Hol élünk?

Pócs János az alábbit posztolta ki közösségi oldalára:

“A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről. Ott már egy disznóval kevesebb van…????Jó étvágyat!”

 

És képet is természetesen:

Pócs János vízszerelő és Fideszes képviselő nácoid beszólása
fotó: P.J. facebook oldala

A fentiek magukért beszélnek! Aki náciszerű beszólást közzétesz, az náci. Pócs közzétette. Az azért beszédes, hogy a dicső fotó órák óta ott díszeleg a vízszerelőből lett képviselő oldalán, de párt- és eszmetársai nem vetették le vele.

A kommentelők már nem ilyen elnézőek.

“Mekkora egy paraszt maga, Pócs úr… Még egy picit meg is lepődtem. Bár maguknál ez lassan elvárás.”

“Most rohadtul lejáratta saját magát Pöcs Jancsi. Forditva sült e la dolog. Ilyen, amikor a fagyi visszanyal. idióta egy barom. És ez egy képviselő. Igazi fideszes szar!”

Megnyilatkozott a fotós is:

“Tari András vagyok, Jászivány polgármestere. Azért nem vagyok a csoportképen, mert én csináltam a fotót. Ezért csináltam egy selfie-t. Rossz az aki rosszra gondol!”

És jött a nemzeti oldal:

“Milyen èrzèkeny emberek vannak itt. Ès milyen felsôbbrendûen kommentàlnak. Soros helyett is kikèrik maguknak!
Na ez aztàn a disznósàg! Nem kóser a malac. Nekünk meg nem smakkol a Soros. A miniszterelnök fejèt lehet bàbukènt rugdosni? Akkor hol protestàltatok? Ha adok, akkor kapok is, ez màr csak ilyen emberi tulajdonsàg. Ebben legalàbb van nèmi humor, ha fekete is.”

Szóval ez is 2017 Magyarországa, aminek persze hajrá!

Az MSZP is nyilatkozott az ügyben

Pócs Jánosnak távozni kell a közéletből!

 A milliárdokba kerülő állami propaganda mellett, önszorgalomból a fideszes képviselők is beszálltak a gyűlöletkeltésbe a közösségi médiában. Pócs János fideszes képviselő egy nyíltan antiszemita képet osztott meg a Facebook oldalán.
 A kép megosztása nem volt elég a képviselőnek, még meg kellett fejelnie egy saját hozzászólással is csak, hogy lássa a főnöke, hogy ő jó pártkatona és ahol tudja, hirdeti a gyűlöletet. A Fidesz uszító kampánya egyre inkább elterjed és ehhez a fideszesek minden segítséget meg is adnak.
 Egy normális demokráciában Pócs János már nem lehetne képviselő és nem ülhetne az Országgyűlésben, hanem a bíróságon kellene felelnie a gyűlöletkeltő tetteiért.
MSZP

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

3 hozzászólás

 • 2017.12.08 - 17:06
  Közvetlen hivatkozás

  Ez is bizonyítja, hogy a fideSS mára már náci párttá vedlett, aminek komcsi vonulata is van. A szélsőjobbos nácik ma már a fideSS körül sertepertélnek. Egy undorító ocsmány kevert szarháziak gyülekezete Orbánnal az élükön.

  Válasz
 • 2018.02.19 - 15:08
  Közvetlen hivatkozás

  Nos ezmég belefér a vicc kategoriában!! Mívan ha én mint hentes levágom a Dakota fekete lovam!!És Posztolom??Ez szerintem bűn??DEha úgy írnám ki- hogy lecsaptam A G- SIMICSKA KEDVENC IDÉZETÉVEL ÉLVE Dakota lovat!Nos talán az kissé erös volna!!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük