„Pofára fognak esni, mint a zsíros kenyér!” Kinek, ki….

„Mindenkinek a fejében elültette Európában Orbán, hogy „én szóltam!” – hangzott el a Troll című HírTV műsorban pénteken. A kérdés csupán annyi: Orbán fejében elültettetett, hogy Ők is?

„Pofára fognak esni, mint a zsíros kenyér!”

A fenti jóslat Szarvas Szilvesztertől, a P.S. főszerkesztő-helyettesétől hangzott el és természetesen az ellenzéki oldalról mondta karcos, visszafogott jóslatát amiatt, hogy a Néppárt kétharmados többséggel megszavazta a Fidesz további számonkérését. Hozzátette:

„Ha rajtuk múlna már rég a szakadékba lökték volna a Fideszt…”

Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese szerint

„Orbán nem szokott rosszul lavírozni, (…) külföldön is megvan neki ez a hatodik érzéke….”

„Versenyhisztizés”

Természetesen a belcím az ellenzéki Európa parlamenti képviselők reakciójáról szól:

„Hihetetlen, amit nyomnak ezek a politikusok. (…) Az árulkodós tanulók a tanárnál jelentkeznek, hogy megette a szendvicsemet a Petike, tessék megbüntetni. Körülbelül ez a színvonal…”

Igen ám, de a fent említett mószeroló gyerekre az a jellemző, hogy nem hazudik, de mivel maga nem tudja megoldani a gondját, ahhoz fordul, akitől a segítséget várja.

„… kimennek Brüsszelbe, a szellemi elődeik Moszkvába járogattak…”

Érdekes váltás, hogy Oroszország fővárosába jelenleg Orbán Viktor „járogat” és cserél eszmét és még ki tudja mit Putyin őfőméltóságával. Teszi ezt büszkén, emelt fővel és önként.

„… mennek ki panaszkodni, rinyálnak, egészen hisztérikus állapotba tudnak kerülni…”

Érdemi kritika….

„Donáth Anna úgy nézett ki, mintha a 220-ba nyúlt volna bele, szétállt a haja, (…) még, ha egy zöld pulóver lett volna rajta …”

Nem engedve a végre megtalált gumicsontot:

„ugyanaz a fodrásza Donáth Annának, mint Baranyi Krisztinának, (…) javaslom, hogy az emberi fület ne használjuk hajcsatnak, mert a két hölgy annak használja…”

„Momentum, az  ideiglenes Magyarországon állomásozó külföldi ügynökök.., a mocsár legalja..”

A médiafogyasztóról is véleményt alkottak:

„Az átlagos médiafogyasztónál az 1 bites üzenetek mennek át…”

Köszönjük, kedves sajtómunkás, elgondolkodunk töppeteg agyunkkal a hallottakon és ha netán megértjük, hogy mennyire ostobának tart minket -és feltehetően Ön is így igyekszik velünk kommunikálni, hiszen csak ezt értjük- akkor bízhat feltétlen szimpátiánkban.

A nagy szerencse….

„Nagy szerencséjük van Orbán Viktorral és a kormánnyal, nem perelik őket, nem citálják bíróság elé őket, pedig hazugságok hazugságok hátán szerepel a nyilatkozataikban….”

-vélte Szarvas.

Karácsony Gergely a soros…

A műsorvezető beidézte Karácsony Gergely főpolgármester facebook bejegyzését, amiben reagált arra a kormány-ötletre, hogy ők tartanák a Budapest-infót.

„Érdeklődéssel olvasom, hogy a kormány rendszeres sajtótájékoztatókat fog tartani a fővárosi ügyekről. Érteni vélem a politikai (hátsó) szándékot emögött, ezzel együtt én ennek örülök. A Budapest név használatához persze engedélyt kell kérniük tőlem a hatályos szabályok szerint, ha elküldik a kérelmet, érdemben megfontolom majd….”

A sommás vélemény:

„Ez a csávó nem hajlandó kiállni egyetlen újságíró elé….”

További érdemi hozzászólás:

„Karácsony Gergely két okból nem tart Budapest-infót: egyrészt most tanulmányozza Budapest térképét, hogy Csepelt eltudja helyezni (…) hagyjunk neki időt, erre is kell 100 nap. (…) Másrészt annyit bringázik, hogy az elviszi az időt…”

És egy műsorvezető sziporkával zárjuk az „esetleírást”

„Én meg szeretném kérni Karácsony Gergelyt, hogy változtassa meg a nevét, mert én az ünnepre szeretném a karácsony szót használni nem az Ő vezetékneveként”

A jelenlévők egyetértően mosolyogva a névviccen bólogattak.

Ha valaki mindezt látni is szeretné, ide kattintva teheti meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük