Pofátlanság, nyíregyházai kórház a neved! – kivételesen nem egészségügyi természetű a dolog….

Minden napra jut egy – vagy több – cikk a magyar egészségügy kritikus állapotáról, meg a nemzeti megmondók cáfolatáról. Ez most egy cáfolhatatlan pofátlanság!

Csak a parkolás 4.000.- (azaz négyezer) forint!

Egy gyanútlan beteg autóval ment a szükséges vizsgálatokra a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház egyik egységébe. Közösségi oldalán számolt be a történtekről:

“Sziasztok nem vagyok egy aktív Fb-s, de ezt úgy gondolom meg kell osztanom a nagyközönséggel. A mai nap történt a blokkon szereplő helyen.

Nagy vonalakban a szitu a következő,

beparkoltunk megvoltak a “vizsgálatok”eltöltöttünk röpke 3 óra 1 percet és ezt kaptuk kifelé a jövet. Rákérdeztem a Bizt.őrtől mégis mi ez (majd kiestem a kocsiból),mivel eddig óránként 400 kemény magyar forintért parkoltunk a kórház területén. A válasz :

Elsejétől változtak az árak és majd lentebb látjátok hogy még szorzó is szerepel a “matek leckében”.

Szóval: 1 óra = 400ft
2óra=800ft
3óra=1200ft
4óra=1600ft

A képlet amivel kiszámolható a 4000ft:

az órák összegeit adjuk egymáshoz és azért az egy percért a negyedik órát is beleszámolja a gép. Ja kaptam ezt a blokkot, de amit bejövetelkor adott a gép hogy mikortól is kezdtem a bent létet, nem kapod vissza, vagy legalább egy hasonló sz@rt, meddig tartott, mondom a Bizt.őrnek hogy annyit ütök a pénztárgépbe, amennyit csak akarok.

Erre besértődik, hogy meggyanúsítom, f@sz@.

Építettek egy parkolóházat ami félig van kész és nagy táblákkal kirakva az uniós pénz amiből létrejött, amit most a *PARASZTON* visszaszednek. Nem szórakozni, vagy a seggemet rázni megyek oda és úgy gondolom, hogy luxusnak sem nevezhető az, hogy bent parkolsz, de ez GUSZTUSTALAN. Pénzéhes sz@rházi banda! Kérek mindenkit, hogy megosztva talán valami változik és a fejükhöz kapnak az illetékesek. Köszi hogy elolvastad és esetleg megosztottad.”

Szintén egészségügy

A győri kórház menesztett sürgősségi vezetője jó lesz a Honvéd Kórháznak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük