Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak – közölte a nagyobbik kormánypárt kedden.
[mnky_ads id=”80"]
Mint írták, a kormányfő, a Fidesz elnöke a levélben szót ejt majd a következő időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben „most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon”.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz „sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit” – olvasható a közleményben.


(Forrás: MTI)
[m[mnky_ads id=”80"]p>

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ma ez már a második olyan cikk,amelyik megerősíti a sejtésem,hogy elfogyott a közpénz.Az meg sem fordul,vagy fordult egyetlen Fideszes fejében sem,hogy talán valamelyik bankszámlájának beadásával segítse a pártjuk tovább reklám-hadjáratát.Már pedig minden Fideszesnek minimum 10 bankszámlája van szerte a világban,de az biztos,hogy nem milliók vannak a számlákon,hanem milliárdok.Az ország érdekében a saját pénzükből egy fillért sem adnának,ez egyértelmű. Az viszont siralmas,hogy a cikkeket olvasva rá kellett jönni,hogy a konzultációs ívek milliárdos kiadása volt a magyar állam utolsó vagyona. Nincs több közpénz,csak magánvagyonok vannak,ahhoz viszont senki nem fog önként hozzányúlni.Mi lesz így ezzel az országgal,pedig pont ma ígérték be,hogy a szociális szférában dolgozók fizetését milyen komoly összeggel emelik meg.Félő a mellékelt ábra szerint,ugyan úgy fognak járni mint az egészségügyi dolgozók.Egyik kezükkel adtak 25.000 ft-ot a másikkal elvették azt a 25.000ft ot.A végeredmény meg tudott.Egyetlen forintot sem emelkedett a nővérek,ápolók,orvosok fizetése.

    • Amennyiben igaz(a közmédia hallgat)elzárodtak bizonyos UNIÓ-s pénzcsapok,Putyin meg csak biztosra ad!!!!!

  2. Magyarország most is a csőd szélén áll, csak most még az erkölcsi csőd szélén, de szerintem nemsokára pénzügyi csőd is összejöhet ha az EU elzárja a pénzcsapokat. Nem fogunk a saját lábunkon megállni.

  3. Majd a MR 10- 20-30-stb%-os polgármesterek megtöltik a kasszát,eddig is tejeltek rendesen a swarz pénzekből,hogy ne piszkálják őket!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét