Pofozkodós parkolósdi az áldozat véleményével

Arrébb tolt egy motorkerékpárt és pofon lett a vége. Hiába na, parkolni lassan legalább olyan veszélyes, mint közlekedni. 

Rejtő Jenő tollára való

Bejelentés érkezett a rendőrségre augusztus 27-én este, hogy Győrben, a Vas Gereben utca melletti útszakaszon két férfi összeveszett. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a két fél azon vitatkozott össze, hogy egyikük parkolni szeretett volna, de útjában volt egy, az útra előzőleg letett motorkerékpár, amit ezért odébb tolt.

Ezt látta meg a másik férfi, aki kérdőre vonta a sofőrt, hogy miért nyúlt hozzá a más tulajdonát képező járműhöz. Szó szót követett, majd a vita hevében a 21 éves győri férfi pofonvágta a járművezetőt.

A járőrök a pofozkodót elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd őt a nyomozók garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak.

A  kisalföld.hu, ahol a történet megjelent, felkereste a sértettet, aki kiegészítette a történetet:

“Kiegészítéssel és pontosítással élnék a témával kapcsolatban, mivel én voltam az áldozat:

  • 1 Az elkövető kérdés nélkül ököllel ütött, szerencsére sikerült előle kitérnem és így érintőlegesen találta el az állkapcsomat.
  • 2 Az útszakaszra behajtási engedéllyel lehet behajtani (amivel rendelkezek), a robogó szabálytalanul állt. Az öböl elején kint van a behajtani tilos tábla.
  • 3 A robogó nem volt lezárva, 1,5 méterrel lett arrébb tolva. Mielőtt arrébb toltam volna, megkérdeztem 2 fiatalt, akik a közelben voltak, hogy övék-e, de nem hozzájuk tartozott.
  • 4 a kiérkező rendőrt megtámadta az elkövető, ezért a földre teperték és előállították.”

Forrás Kisalföld

Kicsit durvább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük