Polgári engedetlenség 2021 Magyarországán: olvassunk a főtereken tömegesen sze@#ális felvilágosítással foglalkozó könyveket!

Tegye fel a kezét, akinek eszébe jutott, hogy a XXI. század Magyarországán polgári engedetlenségnek számít, ha nyilvánosan a regnáló kormánynak nem tetsző könyv, újság, plüssjáték van egy honpolgárnál! Megjelent a kormány által gyermekvédelminek nevezett új törvény végrehajtási rendelete – közölte pénteken a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-vel.

Most sem felejtették el kiemelni:

„a Magyarország ellen irányuló intenzív nyomásgyakorlás ellenére a kormány álláspontja változatlan: a magyar gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga”.

A Magyar Közlönyben közzétett rendelet szerint

óvoda, iskola közelében nem lehet árusítani, nem lehet az üzlet kirakatába tenni, és a többi terméktől elkülönítve, csak zárt csomagolásban lehet árulni minden olyan gyermekeknek szóló terméket, amely a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a homoszexualitást „népszerűsíti”, illetve a szexualitást öncélúan ábrázolja.

A gyermekek védelmében született újabb jogszabály 30 nap múlva lép életbe és betartását a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzi – tudatták.

„A szexualitást öncélúan?

Tehát kizárólag gyermek nemzés céljából lehet? A megkövezést, nyilvános akasztást, végtag levágást a főtereken mikor kezditek? Kamasz gyerekek keze a paplan felett, mert pfuj csúnya dolog és különben is öncélú? A következő nemzedék megnyomorítása nyílt utat kapott. Ez azért már több kettőnél..”

-írta egy felháborodott Facebook-használó.

A gyermekvédelmi törvénycsomagot június 15-én fogadta el az Országgyűlés

– idézték fel, kifejtve: a törvénycsomag „több oldalról is gátat szab” a pedofil bűncselekményeknek. Szigorúbb lett a pedofil bűncselekmények büntetése, szigorúbbak lettek az elévülés és a feltételes szabadlábra helyezés szabályai, kibővült a pedofil bűnelkövetőkre vonatkozó foglalkoztatási tilalom.

A törvénycsomag emellett az óvodai, iskolai szexuális felvilágosítás szabályozásán is változtatott, mert – mint fogalmaztak – :

„Brüsszel és a hazai balliberális szervezetek” azt szeretnék, hogy Magyarország is engedje be az LMBTQ-propagandistákat az óvodákba és iskolákba. A törvény ezért előírja, hogy az iskolai felvilágosítás nem irányulhat a nemváltoztatás, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.

A szigorításoknak része az is, hogy

tilos olyan reklámot, valamint pornográf tartalmat 18 éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg

– ismertette a KTK.

A törvénycsomag elfogadása óta

„intenzív támadást indítottak Magyarország ellen a nemzetközi, brüsszeli és a hazai balliberális szervezetek”

– írták, hozzátéve:

„a kormány álláspontja változatlan, kizárólag a magyar szülők joga a gyermekeik szexuális nevelése, ezért a most zajló nemzeti konzultációban és népszavazáson is kikéri a magyar emberek véleményét a kérdésben”.

Kapcsolódó

 

magyarország

2 thoughts on “Polgári engedetlenség 2021 Magyarországán: olvassunk a főtereken tömegesen sze@#ális felvilágosítással foglalkozó könyveket!

  • Milyen intenzív támadásról beszél ez a macskajancsi? Gyermeknevelési közintézményekbe eddig sem, ezután sem tehette be senki külsős személy, vagy szervezet az intézményfenntartó engedélye nélkül! Egyedül az egyházi személyek azok, akik ki-be járkálhatnak egy egyszeri engedély birtokában az iskolákba, intézményekbe! Na, én pont nekik nem adnék engedélyt sehová!

  • Az nagyon jó lesz, ha ezeket a termékeket jól elkülönített helyen rakják egy stócba, mert akkor nem kell időt tölteni a keresgélésükkel, egyenesen odamegy az ember és már viheti is a pénztárhoz a kormánynak nem tetsző dolgokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük