Polgármesteri fejtágítót tart a Fidesz a civilek további vegzálásáért

Mottó: nem kell elvenni a jogokat, elég az igényt kiirtani. Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke 18 nagyobb város polgármesterét rendelte be raportra.

Fejtágítás

Január végére tervezi Kaposvár polgármestere, hogy újra elbeszélget polgármester-társaival a szerinte égetően fontos civil-vegzálásról. Feltehetően nem tartja elég hatékonynak az inkriminált városokban üldözésüket, ráerősít.

A székesfőváros ad otthont a nemtelen kezdeményezésnek, melyen a HírTV értesülése szerint Szita a Soros György magyar származású amerikai filantróp, üzletember által támogatott vidéki, szerintük bevándorlást szervező irodák terjeszkedéséről rántja le az amúgy is áttetsző leplet.

Az alapos nyilvántartás révén a Fidesz politikusa azt akarja fehéren-feketén bebizonyítani társainak a Fidesz-hívésben, hogy a Magyarországon működő mintegy 600 alapítvány 10 százaléka Soros Györgyhöz köthető, ami magában is nonszensz. Nem beszélve a szándékaikról! Az elvetemültek jogsegélyt nyújtanak a rászorulóknak, mások ételt és meleg ruhát osztanak annak, aki éhes és fázik. Pfújjjjj!

Vannak, akik kiállnak – helyettünk is – azok mellett, akiket igaztalanul hurcol meg a regnáló hatalom. Mások ügyvédet biztosítanak annak, aki nem tudja megfizetni. Még arra is vetemedik egyikük-másikuk, hogy árgus szemmel figyeljék, hogy az egyre nagyobb hatalommal bíró kormány betartja-e a maga hozta törvényeket.

Egy szó, mint száz: életveszélyesek ránk, magyarokra nézve! Mindenesetre Szita Károly a hagyományokhoz híven első munkanapján fogadta a kaposvári kéményseprők képviselőit, és boldog, szerencsés új évet kívánt nekik. Hátha erre is szükség lesz!

A civilek bűnösök, vagy inkább a kormány?

Totális a támadás vidéken a civilek ellen

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük