GyorshírEz a napKiemelt hírek

Politikai megrendelésre verték meg Varju Lászlót?

Varju

Ugyancsak politikai megrendelésre erőszakoskodtak több ellenzéki képviselővel az MTVA épületében– számol be Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettese.

A belügyminiszter alkalmazottai

Két nappal ezelőtt a hírek szerint az MTVA épületében egy magán-biztonsági cég emberei erőszakoskodtak ellenzéki országgyűlési képviselőkkel, és verték meg a DK képviselőjét, Varju Lászlót. A sajtó kiderítette, hogy a Pintér Sándor belügyminiszterhez köthető cég milliárdokat halmozott fel állami közbeszerzésekből.

A Civil Biztonsági Szolgálat tehát egy olyan cég, amely a Fidesz korrupt közbeszerzési rendszerében gazdagodik, ahhoz a belügyminiszterhez köthető, aki utasíthatja a cég MTVA-ban lévő őreit, ezek a fegyveres biztonsági őrök pedig ellenzéki országgyűlési képviselők ellen alkalmaztak fizikai erőszakot.

FRISSÍTVE!!! Ismét verik Varjú Lászlót! MTVA épületéből adott interjút a Városi Kurírnak

Fideszes magánhadsereg

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelmű, hogy politikai megrendelésre verték meg Varju Lászlót és erőszakoskodtak több ellenzéki képviselővel az MTVA épületében. Tudni akarjuk, hogy személyesen Pintér Sándor utasította-e a Civil Biztonsági Szolgálat embereit arra, hogy törvényellenesen fizikai erőszakot alkalmazzanak ellenzéki képviselőkkel szemben? Tudni akarjuk, hogy összesen mennyi pénzt kapott az elmúlt nyolc évben a cég; mennyibe kerül a fideszes magánhadsereg fenntartása? Ezek után már csak egyetlen kérdés maradt minden európai magyarban: miért nem mondott még le Pintér Sándor? – teszi fel pártja kérdéseit Arató Gergely.

Varju László közösségi  oldalán posztolt:

“A kollégáimat napok óta azzal zaklatják az MTVA “riporterei”, hogy a biztonsági őrök hozzám sem értek a székházukban. Tessék, így néznek ki a karjaim 2 nappal azután, hogy “hozzám sem értek”. A bordámmal még vissza kell menjek, több vizsgálat szükséges, de mindenről lesz látlelet is. A feljelentést megtettem.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

About Author

Szólj hozzá!