Politikus-pofozás a Széll Kálmán téren! – A gyűlölet-szellem elszabadult…

Helyszín: 2021, Magyarország, közelebbről Budapest, mégközelebbről a Széll Kálmán tér. Szereplők: politikus, Fidesz-úszított “hölgy”. Az ok: a csapból is folyó kormánygerjesztett gyűlöletkampány. A következmény: előre eltervezetten felfokozott indulatban elcsattan egy pofon, magyar üti a magyart, mert mást gondol a világ folyásáról. A felelős: ki más, mint a kitervelő.

Konkrétum

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője, Budapest 10. számú választókerületének képviselőjelöltje  Facebook-posztjában azt állítja, hogy kedden délben megütötte őt egy fideszes szavazó a Széll Kálmán téren.

“Ez a fideszes hölgy az imént megütött a Széll Kálmán téren, miután megkérdezte, hogy én hol voltam a zsidók deportálásánál.

Ide vezet az Orbán-féle gyűlölködés, az aljas hergelés. Ez a nő most még csak megütött, holnap lehet, hogy durvábbat is tenne velünk. Vessünk ennek véget, és hozzunk végre békét az országba!…”

Bár több szemtanúja is volt az esetnek: nem, nem teszek feljelentést

– írja a politikus, aki szerint nem kell tovább szítani az amúgy is felkorbácsolt indulatokat.

A kommentekből… Ön mit gondol?

“Nem mondom hogy vissza kel pofozni bár megérdemelné, de legalább tudjuk hogy mi mindenre képes.”

“Ez a – gondolom – tisztességben megőszült “hölgy” ha képes ilyen szinten lemenni kutyába, nem “hölgy”, hanem egy mocsodék vénasszony, “aki” rosszabb egy piaci kofánál. Ezúton kérek elnézést a piaci árusoktól.”

“aki felismeri, vagy ismeri, kérdezzen már rá, mit gondol, lehet ezt így? ha a válasz netán igen! akkor kérjük pofon csapni, mert ő kérte! vén szutyok, ilyenkor szégyenlem, hogy nyugger vagyok!”

“Ma én is szem és fültanúja voltam itt a Szél Kálmán téren egy férfi ocsmány, trágár kirohanásának két fiatal aktivista irányába. Bayer tanítása beérett ! Gyurcsány tettét mint a véres kardot kommenteli a jobboldal. Tényleg ilyen jövőt akarunk? Én biztos nem! Mindenki szavazzon , aki még nem tette!!!!”

“ne bántsátok szegény agymosottat, biztos elgurult a gyógyszere. Sajnos amit az a kis miniszterelnöknek nevezett köpcös f@szkalap olyan károkat okoz ennek az országnak amihez több év vagy évtized kell hogy megváltozzon sajnos. Balkán voltunk az is maradunk.”

Még mindig “kedves a vezető?”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Nem egyedülálló a fenti eset, a kormány gyűlöltet, a nép gyűlöl, ahogy a nagy könyvben meg van írva! Néhány példa a közelmúltból:

 

Politikus-pofozás a Széll Kálmán téren! - A gyűlölet-szellem elszabadult...

One thought on “Politikus-pofozás a Széll Kálmán téren! – A gyűlölet-szellem elszabadult…

  • 2021.09.28 at 15:37
    Permalink

    Azt gondolom hogy egy elmebeteg cigány kormányzásának véget kell vetni, ez a gyülölködő aljas kormány és fidesz népség takarodjon a hatalomról, elég volt egy elmebeteg vizióiból és tolvaj cselekedeteiből STOP ORBÁN KORMÁNY ÉS BANDÁJA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.