Sorting by

×

A „fideszes hosszú hajú ficsúr” üzent a “tubusos Piros Arany reklámarc”-nak – Politikusok “érdemi vitája” 2021 Magyarországán!

… és ők azok a politikusnak nevezettek, akiket milliós fizetésből tartunk el, hogy képviseljék az érdekeinket a parlamentben. Ne higgyék, hogy csupán erről a két jómadárról van szó, nem rínak ki egy cseppet sem a miniszterelnök, a házelnök sorából csakúgy, mint a baromi bátor többiek közül sem.

Az egyik politikus-díszpinty: Jakab Péter

A helyszín: a parlament, idő: 2021.április 26-a, esemény: kérdés-felelek, szereplők: a képviselők és a házelnök, akik szívnak miattuk -vagy maguk miatt?- a magyar nép!

Jakab Péter volt a legkeményebb, aki már nyitásként összeszólalkozott Kövér Lászlóval, miután

“fideszes hosszú hajú ficsúrnak”

nevezte Deutsch Tamás EP-képviselőt.

Kövér rövid időre elvette tőle a szót, és megkérte, ne sértegessen senkit.

Jakab beleegyezett, majd folytatva mondókáját, kifejtette, hogy Deutsch már 30 éve élősködik a nemzet nyakán, most arra vette a bátorságot, hogy

“lényegében lepanelprolizzon magyar embereket”.

Jakab szerint ehhez képest több millióan hónapról hónapra élnek, mert tisztességes munkával dolgoznak, és mégis ezerszer különb emberek az itt ülő fideszeseknél, mert

“nem 30 éve urizálnak és zabálják nagy kanállal a közpénzt, nem helikopterekkel repkednek és luxusjachtokon nyaralnak.”

A másik politikus-díszpinty: Deutsch Tamás

Jakab Péter volt a legkeményebb, aki már nyitásként összeszólalkozott Kövér Lászlóval, miután “fideszes hosszú hajú ficsúrnak” nevezte Deutsch Tamás EP-képviselőt. Kövér rövid időre elvette tőle a szót, és megkérte, ne sértegessen senkit. Jakab beleegyezett, majd folytatva mondókáját, kifejtette, hogy Deutsch már 30 éve élősködik a nemzet nyakán, most arra vette a bátorságot, hogy “lényegében lepanelprolizzon magyar embereket”. Jakab szerint ehhez képest több millióan hónapról hónapra élnek, mert tisztességes munkával dolgoznak, és mégis ezerszer különb emberek az itt ülő fideszeseknél, mert “nem 30 éve urizálnak és zabálják nagy kanállal a közpénzt, nem helikopterekkel repkednek és luxusjachtokon nyaralnak.”

 

politikus

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.