„Polt, kapj el, ha tudsz!” – Az Ördög Ügyvédje megcélozta Orbánt és Poltot

Mint arról beszámoltunk, a kormánymédia megüzente az Ördög ügyvédjének, -vagy akiket mögötte tudni vélnek- hogy a szivárogtató sarkában vannak és napokon belül levadásszák. Több se kellett, újra jelentkezett.

Felkészül: Orbán és Polt

Az Ördög Ügyvédje igencsak megcibálta a magyar kormányfő bajszát, hiszen ténykedésének köszönhetően az önkormányzati választáson úgy szerepelt a Fidesz, ahogy….. Kedvenc győri polgármesteréről is le kellett mondania és még ki tudja, mi várható!

Nem indítottak viszont nyomozást Borkai ellen, hiába látszott a felszínen és sokkal mélyebben bíróság elé való dolgok, de ráadásul teljes testtel a szivárogtató nyomába vetették magukat.

Vissza az Ördög Ügyvédje üzenetéhez…

„Tényleg az a fontos, ki vagyok én?

Vagy inkább az, honnét és mennyit loptak Borkai, Rákosfalvy és a győri polip tagjai?
Vagy továbbá az, honnét volt pénzük örömlányokra, jachtozásra, sportautókra, óriási birtokra, éttermekre, repülőkre, Maldív-szigeteki utazásokra, balatoni luxusnyaralókra?
Vagy esetleg az, hogy összejátszottak-e az Audi egyes vezetőivel a telekbiznisz érdekében, vagy hogy ellopták-e a parkolóházat?

Vagy például nem az fontos, hogy elvégeztek-e drogtesztet?

A Fidesz-csicska Polt Péter ügyészsége valamiért mindig rosszul dönt ezekben a kérdésekben. A hatóságok a fideszes bűnözőket védik, és nem Benneteket szolgálnak!

Polt, kapj el, ha tudsz! Van még mit mondanom a gazdáidról!”

2 hozzászólás

 • 2019.11.23 - 18:34
  Közvetlen hivatkozás

  Minden ember az ördög ügyvédje ! Aki a tolvaj banda bukását akarja . Én is !

  Válasz
 • 2019.11.23 - 19:20
  Közvetlen hivatkozás

  Aki így meri rángatni a hatalom bajszát, az tisztában lehet a következményekkel is..mert ha lefülelik, akkor neki reszeltek.

  Nagyon csodálkoznék, ha itt, országon belül egy lakásból küldené a bajuszrángató cikkeit. Mert ha ezt teszi, akkor biztos a bukás, aztán jön a szopás.

  Pláne most, hogy Poltnak üzent…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük