Mint arról beszámoltunk, a kormánymédia megüzente az Ördög ügyvédjének, -vagy akiket mögötte tudni vélnek- hogy a szivárogtató sarkában vannak és napokon belül levadásszák. Több se kellett, újra jelentkezett.

Felkészül: Orbán és Polt

Az Ördög Ügyvédje igencsak megcibálta a magyar kormányfő bajszát, hiszen ténykedésének köszönhetően az önkormányzati választáson úgy szerepelt a Fidesz, ahogy….. Kedvenc győri polgármesteréről is le kellett mondania és még ki tudja, mi várható!

Nem indítottak viszont nyomozást Borkai ellen, hiába látszott a felszínen és sokkal mélyebben bíróság elé való dolgok, de ráadásul teljes testtel a szivárogtató nyomába vetették magukat.

Vissza az Ördög Ügyvédje üzenetéhez…

„Tényleg az a fontos, ki vagyok én?

Vagy inkább az, honnét és mennyit loptak Borkai, Rákosfalvy és a győri polip tagjai?
Vagy továbbá az, honnét volt pénzük örömlányokra, jachtozásra, sportautókra, óriási birtokra, éttermekre, repülőkre, Maldív-szigeteki utazásokra, balatoni luxusnyaralókra?
Vagy esetleg az, hogy összejátszottak-e az Audi egyes vezetőivel a telekbiznisz érdekében, vagy hogy ellopták-e a parkolóházat?

Vagy például nem az fontos, hogy elvégeztek-e drogtesztet?

A Fidesz-csicska Polt Péter ügyészsége valamiért mindig rosszul dönt ezekben a kérdésekben. A hatóságok a fideszes bűnözőket védik, és nem Benneteket szolgálnak!

Polt, kapj el, ha tudsz! Van még mit mondanom a gazdáidról!”

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Aki így meri rángatni a hatalom bajszát, az tisztában lehet a következményekkel is..mert ha lefülelik, akkor neki reszeltek.

    Nagyon csodálkoznék, ha itt, országon belül egy lakásból küldené a bajuszrángató cikkeit. Mert ha ezt teszi, akkor biztos a bukás, aztán jön a szopás.

    Pláne most, hogy Poltnak üzent…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét