Kiemelt hírekVoks 2022

Popovics Judit mélyre ment! Egy valós cicaharc megmosolyogtató története

Popovics

Amióta Márki-Zay Péter, oly sok más bizonyíthatatlan vádja között, amelyekkel ellenfelét Dobrev Klárát és a DK. illeti felütötte a fejét a zsarolós sztori, az azt Márkinak kirobbantani segítő Karácsony Gergely már kihátrált a történetből, de nem baj, gondolhatja az MMM miniszterelnökjelöltje “van máááááááááááásik” ez esetben Popovics Judit és a cicája.

Zsarolás, vagy a szokásos politikai alku?

A független képviselő civil jelöltként akart indulni az előválasztáson abban a Komárom-Esztergom megyei választókörzetben, ahol a DK-s Konczer Erik és az MSZP-s Gurmai Zita is indult egymás ellen. Elmondása szerint a terveit maga Gyurcsány Ferenc akadályozta meg. Emellett olyan erős állításokat tett, miszerint nyáron Tatabánya DK-s alpolgármestere, Lusztig Péter kávézni hívta, ahol azt kérte tőle,

„ne zavarogjon civilként”

– derült ki a Partizán videójából.

Popovics szerint Lusztig a beszélgetés közben felajánlott neki egy államtitkári pozíciót is, persze, csak akkor, ha háttérbe vonul.

– Fenntartom, hogy Lusztig Péter konkrétan megpróbálta lekenyerezni. Lusztig Pétertől nem életveszélyes fenyegetést kaptam: elmondta, hogy nehézségeim lesznek. Idősek a szüleim, hogy vannak állataim, akiket én szeretek, vannak fiaim, akiket én szeretek. Nem kéne ebbe belemennem. Nem úgy hangzott el, hogy holnap sortűz alá veszi a családomat

– fogalmazott Gulyás Mártonnak, a Partizán műsorvezetőjének Popovics. Hozzátette: a kávézást követően kapott olyan fenyegetést is, hogy a macskáját felhúzzák a kerítésre. Tanúk ugyan nincsenek, de Popovics így is kitart az állításai mellett.

Az ügy a bíróságon folytatódik?

A DK közleménye szerint az Országos Előválasztási Bizottság egyhangú szavazással, 6-ból 6 igen szavazattal döntött úgy, hogy nem veszi nyilvántartásba Popovics Juditot jelöltként, mert nem teljesítette a szükséges feltételeket. Popovics azt mondta, a fenyegetések után Fekete-Győr András, a Momentum akkori elnökét az elsők között értesítette.

Lusztig Péter becsületsértés miatt készül pert indítani a tatai önkormányzati képviselő ellen. Gréczy Zsolt DK-s politikus az ATV reggeli műsorában szintén ezt ígérte:

– A hölgynek lesz lehetősége a bíróságon megpróbálni bebizonyítani az igazát, be fogjuk perelni – mondta- fejeződik be az esetről szóló cikk a Blikk-ben

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Popovics: „Márki-Zay Péter igazat mondott, engem is megzsarolt a DK!” – Cicáját, gyerekét és idős szüleit féltette, de feljelentést nem tett…..

Popovics

About Author

Szólj hozzá!