Sorting by

×

Pörgős hétvégi horoszkóp két igazán pörgős napra

Ez a  hétvége garantáltan más lesz, mint az eddigiek, a horoszkóp azt ígéri, még csodálkozni sem lesz időd, ha felpörögnek a dolgok.

Kos

Május harmadik hétvégéjén mindenképpen mozduljatok ki otthonról! Jót fog tenni nektek és a kapcsolatotoknak, ha kiszellőztetitek a fejeteket, és új élményeket szereztek. Csak előre egyezzetek meg, hogy mit csináltok, hova mentek! Ma könnyen úgy érezheti, kedves Kos, hogy anyagilag bizonytalan, vagy egyenesen megrendült helyzete, ám nem kell soká várnia, s újra stabilizálódik majd minden, így nincs oka aggodalomra. Mind saját, mind külső bevételek is hamarosan a rendelkezésére állnak majd!

Bika

Szombaton vihar előtti csendet ígérnek a bolygók. Majd vasárnap a párod valami „hajmeresztővel” áll elő. Leplezd, ha meglepődsz és/vagy elsőre nem értesz egyet vele! Kérdezz, hogy megértsd az indokait! Csak utána fogod megérteni, hogy mit akar. Ma olyan információk birtokába juthat, kedves Bika, melyek nagyszerű új távlatokat nyithatnak, s nagyon jövőbe mutatónak mutatkoznak. Az sem kizárt, hogy egy régi, akkor még kihasználatlanul maradt, lehetőség réved fel a hallottak kapcsán önben, ami jelenlegi helyzetében már sokkal reálisabbnak tűink, mint egykoron. Gondolkozzon el komolyan azon, hogy talán mindjárt érdemes is lenne lépni valamit, erre bíztatja horoszkóp is.

Ikrek

Kedvedre való lesz ez a hétvége. Ha te jól vagy, akkor a kedvesed is jól érzi magát. Tele vagy ötletekkel, amelyek felélénkítik a hangulatot. Legyél tekintettel a másikra! Ha egyedül döntesz, akkor ő jogosan fog duzzogni. Különösen vasárnap… Ma kissé megcsúszhat pénzügyileg, az által, hogy az utóbbi napokban esetleg rosszul gazdálkodott, vagy éppen, hogy ma bánik túl könnyelműen a pénzel! Ügyet se vessen erre a helyzetre, még, ha bosszantó is, hiszen, ha az ember sosem él, akkor mindek dolgozik?

 

Rák

Egy kissé gyászos hangulatban leszel május második hétvégéjén. Magad sem tudod, mi a bajod, úgyhogy engedd el…. Vasárnap a Merkúr jegyváltása miatt előbújik belőled a játékos, gyermeki éned, ami tetszeni fog a szerelmednek… A mai egy tökéletes nap arra, hogy tanuljon, olvasson, egyszóval, hogy új ismereteket sajátítson el, kedves Rák! Mivel a fejlődés kulcsa manapság a tudás, ami, megjegyzendő, mindig is az volt, így, ha gyakorlati szempontból még nem is látszik, a mai egy nagyon eredményes nap lehet, amikoris, rengeteget fejlődhet. Használja ki elméje kiemelkedő fogékonyságát!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.