Mindenki ott Orbán, ahol tud – a portás az őrhelyén

Az orbáni példa ragadós – mért pont aza ne lenne az – mindenki ott próbál keménykedni, betartani, ahol erre lehetősége nyílik. Belegondolni is borzongató, hogy mi lenne, ha európoid kormányunk és kormányfőnk lenne!

Rendnek kell lenni és, hogy mi az, azt én mondom meg….

Budapesten, a XXII. kerületi Budai Nagy Antal Gimnáziumban csütörtökön, amikor a végzős osztályok érettségijük előtti utolsó napjukat töltötték, hagyományosan meg akarták tartani az úgynevezett „bolondballagást”. Szép szokás ez minden intézményben, ám idén egy portásnő útjukat állta – olvasható a 24.hu oldalon.

Az iskola portása nem volt hajlandó kiengedni az épületből a 12. évfolyamos diákokat, és a szabályokra hivatkozva arra akarta kötelezni őket, hogy délután háromig az iskolában maradjanak. Ekkor néhány diák értesítette az osztályfőnököket, ám a rigorózus kapuőr az egyik tanárt is keményen kiosztotta.

Nagyon jól tudjátok, hogy csak igazgatói engedéllyel. Könyörgöm, tudod mióta szopatod itt őket? (…) Írni, olvasni tudó pedagógus vagy, olvasd el, mi van odaírva!

Forrásuk szerint a portásnő korábban is többször fenyegette a csengetés után érkező diákokat azzal, hogy hívja az igazgatót, de több szülő is panaszkodott miatta az iskola vezetőségénél, egyszer például egy terhes kismamát várakoztatott fél órán át a hidegben a bejárati ajtónál.

Ilyen az, amikor a teljesen alkalmatlan ember kerül olyan helyzetbe, hogy lehetősége legyen bárki felett hatalmat gyakorolni. Sajnos ez az eset kísértetiesen emlékeztet az ország vezetését gyakorlók mentalitására, akiktől szintén nem várható empátia, ha az nem az ő érdekeiket szolgálja.

 

ifj. Lomnici: Aki rendbontókat importál, az felel a károkért…

Sokba kerül az iskoláknak a honvédelmi intézkedési terv készítése

Tarcali Emese: Nyílt levél… Putnoki Zsolt iskola igazgató?!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük