Fake News a Nagy Nemzeti Toj-Toj rendszerről (NTTR)

Mivel minden végterméknek hasznosulnia kell, ezért a nemzeti kormány döntése alapján létrehozzák az országos pottyantó hálózatot. Bemutatva, hogy a szarból is lehet várat építeni.

Pottyantók

Vagy, ha úgy tetszik, akkor a műveltebb sznobok részére: Arcem ex cloaca facere (Várat építeni a szennyvízcsatornából). Mert ami most ebben az országban itt folyik, azt kérem jobb nem bolygatni, miként Isten Malmaiban Szabó Pál is mondta: „Ne piszkáljuk a szart, tiszthelyettes úr, mert majd büdösebb lesz!”

A továbbiakban, rövidítve NTTR, árnyékszékek rendszeréhez biztost is kinevezett a kormányfő, 997.200 ft havi jövedelemmel, Kula Sámuel, eddigi környezetvédelmi országos segédfelügyelő személyében. Fő feladata elsősorban a pottyantósok telepítése, szigorú nemzetbiztonsági előírásoknak megfelelően. A fülkéknek speciális előírásoknak is meg kell majd felelniük.

Esztétikus hagyományoknak megfelelő forma

Esztétikus megjelenésükben dominálniuk kell a magyaros népművészeti motívumoknak. Tisztaságukról folyamatosan gondoskodni kell, ennek érdekében közbeszerzési pályázatot kell kiírni, melyben elsősorban a bukott baloldalhoz kötődőeket kell előnyben részesíteni! (Titkos, minősített záradék).

Kötelező felszerelésként tükröt, ruhaakasztót kell elhelyezni, hang és képfelvétel rögzítése a fülkékben tilos, kivéve, ha azt államérdekből az illetékes hatóság elrendeli!

Szagelszívást és fényáteresztő tetőt is biztosítani kell, a kormányhoz közel álló területeken kötelezően, míg másutt a kormánybiztos döntése alapján, szükség szerint. Kézmosó és kézfertőtlenítő berendezéseket csak kiemelt VIP helyeken kell létesíteni.

Végtermék felhasználás, higiénia meg a hazai és a nemzetközi kapcsolatok

A rendszer által befogadott fekália szállítására ugyancsak pályázatot kell kiírni, uniós támogatással megvalósítva a végtermékek újrahasznosítását. Az NTTR kormánybiztosa a lehető legszélesebb jogkörökkel felruházott személy, aki a kormányfőnek tartozik minden hatáskörébe tartozó ügyről beszámolni.

Az országos tiszti főorvost arra kell utasítani, hogy a telepített mobil végtermék befogadó fülkékben biztosítsa annak feltételét, hogy legyek ne szállhassanak rá a dolgukat végzők hátsó felére. Téli időszakban mínusz 15 C feletti hőmérsékletnél a fülkék fűtéséről gondoskodni kell! VIP telepített helyeken a belső borítást nemes fával kell végrehajtani.

A kormány felkéri a Fidesz Köztársasági Elnökét, hogy az általa oly fontosnak tartott környezetvédelmi probléma körben vesse latba az ENSZ előtti majdani tekintélyét is annak érdekében, hogy a Nemzeti Toj-Toj rendszer méltón képviselje hazánkat a nagyvilágban, hirdetve a magyarok találékonyságát, hogy még a szarból is lehet várat építeni.

A Fidesz-KDNP pártszövetség, tekintettel a kialakult nemzetközi és belpolitikai helyzetre, felszólítja az ötös számú párttagkönyvest, mint a téma szakértőjét, hogy kérje fel a CÖF vezetését arra, hogy továbbra is működjenek közre, mint ahogy eddig, a mobil illemhelyek tartalmának országos terítésében.

NTTR védelem

A kormány felkéri a belügyminisztert és a TEK vezetőjét arra, hogy gondoskodjanak a kihelyezett VIP fülkék védelméről, biztosítsák a védett személyeket kis és nagy dolgaik végzésében, hogy zavartalanul és büntetlenül üríthessék mindazt, ami szervezetükben idáig felhalmozódott.

Végezetül a kormány arra kér minden felhasználót, hogy a nemi hovatartozásuknak megfelelő fülkét használják és gondosan tartsák be a vonatkozó szabályokat! Soha ne felejtsék, hogy Magyarország jobban teljesít, ha másban nem is, de a szarkeverésben minden bizonnyal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük