Pozitív koronavírusteszt a Vígszínházban: elmarad a Pál utcai fiúk évadnyitó előadása

Rendkívüli közleményben tudatta az intézmény, hogy pozitív lett a Vígszínház egyik fiatal művészének a koronavírustesztje.

Szeptember 4-ig a meghirdetett előadásokat elhalasztják.

Fél éves szünet után ma este indították volna a Pál utcai fiúkkal az évadot, de a járványügyi hatóságok döntése miatt és – legfőképp – a biztonság miatt ez elmarad.

“Tisztelt Közönségünk!

Sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy a ma tudomásunkra jutott információk alapján, az esti A Pál utcai fiúk című előadás járványügyi okok miatt elmarad. Továbbá a járványügyi hatóságok döntése alapján a Vígszínházban és a Pesti Színházban szeptember 4-ig meghirdetett előadásainkat is kénytelenek vagyunk elhalasztani.

Minden nézőnktől elnézést kérünk,

a munkatársak és a közönség egészsége védelmében kellett meghoznunk ezt a fájdalmas döntést. A Pál utcai fiúk szereplőit és technikai stábját leteszteltettük. A teszt során az 56 mintavételből egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR tesztje pozitív lett. A Vígszínház folyamatosan kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek az ajánlásait és előírásait figyelembe véve járunk el.”

– írja a Vígszínház közleményében, hozzátéve, hogy nagyon várták már a kezdést, hiszen fél éves szünet után ma indították volna az évadot. Kiemelték, a legfontosabb a biztonság, a Vígszínház és a Pesti Színház nagy befogadóképessége miatt nagyobb rajtuk a felelősség is, ennek értelmében dolgozták ki biztonsági protokollunkat.

Az előadások pótlásának időpontját később hozzák nyilvánosságra

A nézők eldönthetik, hogy megfelel-e számukra az új időpont, átcserélik azt, vagy a jegyek árának visszatérítését kérik.

operatív törzs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük