Próbaidős őrmesterek sírva könyörögnek egy jó kis fánkért!

Nem Gundel-menzát akarnak az Ady-ligeten “állomásozó” próbaidős őrmesterek, csupán név nélkül posztoltak a mindennapjaik ellátmányáról. Nem csoda, ha nem érzik még teljes mértékben át az életpályamodelljük fantasztikumát, ha a mindennapokban egy ehető ebéd beláthatatlan távolságban van.

Őriznének és védenének…..

Reméljük, hogy a felháborító eset nem marad büntetlenül és abban is bízunk, hogy nem arra fecsérlik majd az időt,  hatóvadászatra, a bejegyzés írója után, inkább  megoldják, hogy normális étel kerüljön az asztalra.

“Sziasztok!

Adyligeten vagyunk másodéves próbaidős őrmesterek. A menza sosem volt tökéletes, de fennhangon nem volt nagyon panaszkodás, mindenki csendben megette, ami járt.  Azonban ami mostanában uralkodik az ebédlőben az sokunknak már tarthatatlan. 

A nyers csirkecomb elég gyakori a menüsoron, de nem ritka az ételben az azonosíthatatlan nyers húscafat, vagy épp bogár sem. A mai nap végképp felháborodtunk, amikor is a teljes állomány véres, nyers, undorító nyálkás, büdös rántott csirkecombot kapott. 1-2 darab még lehetne a véletlen műve, de hangsúlyozom MINDEGYIK egytől-egyig ilyen volt.

Ez az az étkezés amit elvileg a cég biztosít számunkra(az amúgy napi háromszoriból). Képeket mellékelek.

Ha név nélkül kitennétek, azt nagyon sok itteni próbaidős megköszönné. Szép napot!”

A poszt alatti kommentekből…

“Tartok tőle, hogy hamarabb akarják majd kideríteni ki készítette a fotót mint, hogy hamarabb derülne ki, hogy ki készítette ezt a moslékot. (Ne legyen igazam!)”

“Felháborító. Ha ilyen kerülne körletre a fogvatartottaknak, azt hiszem szép kis per elé nézne az intézet, az állomány pedig ügyészség elé.”

“A nyers csirkehús tele van cambylo baktériummal, ami bélfertőzést okoz. Hasmenés hányás, láz kiszáradás, nem játék. Undorító és felháborító!”

“Talán kannibálokat akarnak nevelni ? Vagy így lesz a jövő rendőre vérszomjas ha véres húst etetnek vele!? Szégyelljék a pofájukat!”

Moslék, vagy menza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük