Kemény csata a választási kampány. Különösen Hódmezővásárhelyen, ahol a Fidesz semmiképp sem akar veszíteni. Ezért mindent bevet, a fegyverarzenálból.
[mnky_ads id=”10551"]


Lázár a sorban

Talán Lázár János az egyetlen politikus, akinek sem facebook- sem weboldala nem volt. Mostanáig. Ugyanis hétfőn csináltak egy honlapot ahol tájékozódhatunk a miniszter tevékenységéről s még a családi fotókat is megtekinthetjük.
Az oldalra egy propagandafilmet is feltöltöttek Lázár Jánosról, amiben természetesen Krakkó Ákos, a miniszter munkatársa volt a riporter.
[m[mnky_ads id=”10552"]r> A kancellária miniszter 1 hetéről számol be, főleg a munkanapjairól. Az első részben megnézhetjük otthonát, hogyan nem tud kávét főzni, milyen gondos apuka, aki munka előtt elviszi gyerekeit az iskolába.

  • És tessék mondani Vogyicska bácsi a kutyus a nagy szeretetben megmurdelt, vagy a fácán mellett vagdaltként tálaltatta fel a bűnöző, a maga által elbocsátott, könyvtáros közmunkással, akit cselédként használ. Kedves szarházi tojásárus felmenőit (miközben a szüleit, akik fillérekből tették össze a vagyont a taníttatásához tisztelhetném is) megvetem. Megvetem mert a hülye gyereküket, fennhéjázásra, nagyképűségre mindemellett táskahordozásra tanították. Ez a figura ma is csak egy táskahordozó. Óriási a munkabírása, akár mekkora táskát elcipel, akár hátizsákot is, helyjeggyel. A szülők ennek a figurának egy óriási seggnyaló nyelvet adtak, mindegy hogy kinek a seggét nyalja, csak segg legyen. Rapcsák segge, zorbán valaga, a szar az szar mondja Vogyicska bácsi. De nekem ez a jó! Vogyicska bácsi élveztem a fácán mellé tálalt vagdaltat! Vogyicska bácsi imádtam a kutyapörköltet. Vogyicska bácsi! Akkor sok-sok elbocsájtott, szakképzett dolgozóról beszélünk, akiket ez a halvány segédfogalommal sem ellátott kurmány közmunkássá minősíttet, akik ma csipesszel járják az utakat, megalázva? Akiknek nyugdíjuk sem lesz! SZAVAZZ A FIDESZRE, RÁD UGYANEZ VÁR.

  • HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét