Kemény csata a választási kampány. Különösen Hódmezővásárhelyen, ahol a Fidesz semmiképp sem akar veszíteni. Ezért mindent bevet, a fegyverarzenálból.
[mnky_ads id=”10551″]

Lázár a sorban

Talán Lázár János az egyetlen politikus, akinek sem facebook- sem weboldala nem volt. Mostanáig. Ugyanis hétfőn csináltak egy honlapot ahol tájékozódhatunk a miniszter tevékenységéről s még a családi fotókat is megtekinthetjük.
Az oldalra egy propagandafilmet is feltöltöttek Lázár Jánosról, amiben természetesen Krakkó Ákos, a miniszter munkatársa volt a riporter.
[mnky_ads id=”10552″]
A kancellária miniszter 1 hetéről számol be, főleg a munkanapjairól. Az első részben megnézhetjük otthonát, hogyan nem tud kávét főzni, milyen gondos apuka, aki munka előtt elviszi gyerekeit az iskolába.

- Hirdetés -

 

Majd betekintést nyerhetünk a városházán lévő irodájába is. Utána irány Budapest, miniszteri dolgozószoba sárga dossziék az asztalon. Amivel azt próbálják bemutatni milyen sok a munka, s Lázár uraság bizony az állampolgárok leveleit is elolvassa.

Este lakossági fórum. A videóban Lázár cinikusan kitér arra, hogy ő nagyon szeret az emberekkel beszélgetni és meghallgatni problémáikat, hiszen ő maga is a valóságban él s átérzi gondjaikat.

Csütörtökön a kormányinfó előtt elejtett még egy „aranyköpést”.

„ A kormánynak szakmai és politikai vitákat kell folytatnia”

Ezután Krakkó riporter otthagyva interjúalanyát, visszament Vásárhelyre, gondolta jó ötlet kamera elé állítani a kedves feleséget is. Aki agyon dicsérte férjét és annak  maximalizmusát.

Csütörtökön a miniszter uraság a helyi bölcsődébe ment kampányolni jó Fidesz szokás szerint vitt is magával ajándékba labdákat.

Majd a közeli középiskolába ugrott be ebédelni. Befizetett a menzára, igen. Hogy demonstrálja márpedig az iskolai étel finom. A paradoxon az, hogy közben bevallotta, egyik fia nem hajlandó megenni a suliban kapható ennivalót.
[mnky_ads id=”10553″]
Nos, nevethetnénk ezen az egészen, ha ez csak egy jópofa magyar mozi lenne. De sajnos ez a keserű valóság.

Lázár János napi betevő migráncsozozása

Egy Lázár János-közeli csőd anatómiája

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. AKKOR VAN KIN URALKODNI, !!! HAGYJA BÉKÉN A NÉPET , SEMMI KÖZE SINCS AZ EMBEREKHEZ !!!! TAKARODJON A KÖZÉLETBŐL , ALJAS CINIKUS ÖNIMÁDÓ SZEMÉT !!!!!

  2. És tessék mondani Vogyicska bácsi a kutyus a nagy szeretetben megmurdelt, vagy a fácán mellett vagdaltként tálaltatta fel a bűnöző, a maga által elbocsátott, könyvtáros közmunkással, akit cselédként használ. Kedves szarházi tojásárus felmenőit (miközben a szüleit, akik fillérekből tették össze a vagyont a taníttatásához tisztelhetném is) megvetem. Megvetem mert a hülye gyereküket, fennhéjázásra, nagyképűségre mindemellett táskahordozásra tanították. Ez a figura ma is csak egy táskahordozó. Óriási a munkabírása, akár mekkora táskát elcipel, akár hátizsákot is, helyjeggyel. A szülők ennek a figurának egy óriási seggnyaló nyelvet adtak, mindegy hogy kinek a seggét nyalja, csak segg legyen. Rapcsák segge, zorbán valaga, a szar az szar mondja Vogyicska bácsi. De nekem ez a jó! Vogyicska bácsi élveztem a fácán mellé tálalt vagdaltat! Vogyicska bácsi imádtam a kutyapörköltet. Vogyicska bácsi! Akkor sok-sok elbocsájtott, szakképzett dolgozóról beszélünk, akiket ez a halvány segédfogalommal sem ellátott kurmány közmunkássá minősíttet, akik ma csipesszel járják az utakat, megalázva? Akiknek nyugdíjuk sem lesz! SZAVAZZ A FIDESZRE, RÁD UGYANEZ VÁR.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét