Pszichológiai teszt: válassz egy ajtót és ismerd meg jobban önmagad!

Melyik a legszimpatikusabb ajtó számodra? Ha kiválasztottad akkor elolvashatod, hogy mit jelent a döntésed.

1-es ajtó

A szabadság útját keresed, azt szereted amikor körülötted sok a fizikai és spirituális tér. Meg akarod találni a saját utadat, nem azt csinálod amit mások mondanak. Számodra a világ szűknek tűnik, de tele van lehetőségekkel, az a legfontosabb, hogy legyen időd arra ami igazán fontos a számodra.

Nem szereted a nézeteltéréseket, a vitákat. Nem szeretsz sietni, szeretsz kényelmesen, lassan élni, kihasználod az élet minden pillanatát, úgy tekintesz az életre mint egy édes álomra.

2-es ajtó

Két fontos dolog van az életedben, az egyik az, hogy egyedül választod ki az utadat, a másik pedig az, hogy maximális erőt fordítasz az életed minden korszakára, próbálsz minden élethelyzeten ideálisan túllépni. Számodra nem jelent problémát, ha egyedül kell utaznod valahova, jólérzed magad akkor amikor egyedül vagy otthon.

Eredeti, kreatív és filozófus típus vagy, de egy kicsit visszahúzódó, különösképpen látod a világot, ez a legfontosabb értéked amire alapozhatsz. Az elkövetkezendő hónapokban többen is megpróbálnak kizökkenteni az egyensúlyodból, valaki azt fogja mondani neked, hogy nem fog sikerülni az amit szeretnél, egyes kollégáid pedig befolyásolni fogják a döntéseidet. Jegyezd meg, a helyes utat választottad ezért ne engedd meg senkinek sem azt, hogy letérítsen róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük