3-as ajtó

A jövőd eléggé színes lesz, te egy vonzó személyiség vagy, kívülről és belülről egyaránt, szereted, ha azt érzed, hogy te is a nagyvilágba tartozol. Mindig napirenden vagy azzal ami történik a világban, még azokkal a dolgokkal is amelyek több ezer kilométer távolságra vannak tőled.

Tökéletesen megérted azt, hogy a boldogság egy utazás, kíváncsi személy vagy és mindig fel vagy készülve arra, hogy egyre több dolgot megtudj arról a helyről amit az otthonodnak tekintesz. Azok az emberek akik ezt az ajtót választják viccesek és szeretik az embereket megnevettetni. A lényeg az, hogy próbálj meg továbbra is ugyan ilyen stílusban élni.

4-es ajtó

Azt akarod, hogy az életed érdekes legyen, a káoszt szereted, az előreláthatatlan események és helyzetek a kedvedre vannak. Nyugodtsággal várod az ismeretlen eseményeket amik előtted vannak, nem ijeszt meg az, hogy nincsenek terveid.

Spontán vagy és mindig a szenzációs dolgokat keresed, ezzel néha felidegesíted a körülötted lévő embereket, de ők tudják azt, hogy te csak így tudsz élni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét