Püff neki! Kálomista most vághatja át az Elk*rtukat, hogy belekerüljön Márki-Zay! – Amíg ez kitörpöli, Deutsch munkába állt…

Mialatt Helmeczy Dorottya producer azon sopánkodott, hogy a Cinema Cityben játszani fogják ugyan a “NER-en átfuttatott közpénzből forgatott kampányfilmjét, de amíg az új James Bond-filmet napi 27-30 alkalommal vetítik, addig az Elk*rtukat csak ötször, újabb probléma ütötte fel a fejét: Az ellenzéki előválasztást Márki-Zay Péter nyerte miniszterelnökjelölt kategóriában, aki nem szerepel a “művészfilmben”. Ezzel pedig valamit kezdeni kell!

Sebtiben Deutsch Tamást vetették be, ha már nem forgathatják újra a sztorit….

Külföldön Brüsszelben fog debütálni, és azt követően kerül nemzetközi forgalmazásba. eközben a két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak a tárgyalások a bemutatásáról

mondta Helmeczy, ezért is jó választás Deutsch, az EU állatok szállítás közbeni védelmével foglalkozó vizsgálóbizottságának (ANIT) tagja, aki közösségi oldalán azonnal neki is állt a munkának:

“A Gyurcsány Show legutóbbi, Dobrev-Márki-Zay-os epizódjai már egy Mónika show “színvonalát” hozták. A Gyurcsány Show egyáltalán nem volt előválasztás, azonban volt egy valódi előválasztás Magyarországon. Ebben alig 650 ezren váltottak jegyet a Gyurcsány Showra, viszont már több mint 1 millió 300 ezer honfitársunk mondta azt, hogy Stop, Gyurcsány!

A valódi előválasztáson kétharmados győzelmet arattunk!

Ennyi.”

Gyors Fidesz-reakció – csak nem tudtak valamit?

“Karácsonyt Márki-Zay váltotta a Gyurcsány Show-ban, de a régi, jól ismert baloldali politika marad”

– hangzik a videóban, melyben ezután felsorolják:

  • Márki-Zay már polgármester is csak a baloldal és Gyurcsány támogatásával lehetett.
  • Márki-Zay támogatja Brüsszel beavatkozását a magyar ügyekbe.
  • Márki-Zay és a baloldali szövetségesei támogatják a bevándorlást, és újra emelnék az adókat és a rezsit”.

“Ez a Gyurcsány Show: a szereplők jönnek, mennek, de a rossz baloldali politika marad”.

– fogalmaznak.

Deutsch este már a Bayer-show-ban nyomta….

“A magyar közélet baloldalán tetszelgő alakok azok születésüktől fogva érthetetlenek. (…) Volt egy határozott terve ennek az egész hacacárét megrendező, megíró, kitaláló embernek, Gyurcsány Ferencnek, hogy az Ő showja alapvetően arról szól, hogy a magyar baloldalon minden létező hatalmi pozíciót egyszer és mindenkorra visszavegyen. Ez a törekvése sikerrel járt. Ma a dolog az úgy néz ki, hogy a 2022-es parlamenti választásokat követően, ahol egészen bizonyos, hogy Ők ellenzékben lesznek, jó esélyt látok arra, hogy még egyharmados támogatottsággal (…) sem bíró ellenzék maradnak, (…) úgy fog kinézni, hogy ennek a magyar baloldalnak a döntő része az Gyurcsány emberéből fog állni….”

Tovább is van….

“Ő úgy gondolta, hogy a régi liblingje (…) a balfék szerepét eljátszó Karácsony Gergely lesz majd a közös miniszterelnökjelölt.”

Itt jön a nagy truváj, a nóvum:

“Karácsony Gergely tündöklését követő bukása nem véletlenül következett be. Magyarországon jóval több mint egymillió ember azt mondta, hogy stop Gyurcsány Ferenc, stop Karácsony Gergely….”

… és belépett a Márki-Zay ócsárlás….

“Ez a Márki-Zay nevű alak szőrőstől-bőrőstől Gyurcsány embere. (…) Azt állítja magáról, hogy amatőr. Ez igaz. (Bayer helyeslő kuncogással jutalmazta az elmés szófordulatot.) Amatőr, dilettáns, gyakorlatilag a valóságnak megfelelő állításai itt véget is érnek. Ne felejtsük el, 2018 elején Gyurcsány Ferenc és pártja támogatásával lett polgármester Hódmezővásárhelyen, 2019-ben Gyurcsány Ferenc és pártja támogatásával lett újra polgármester, most arra készül, hogy az elsöprő többségében Gyurcsány embereiből álló parlamenti többség támogassa Őt majd mint vezető a Gyurcsány listájára akar fölkerülni. Neki az a baja, hogy nem vették be eléggé a Gyurcsány-showba.”

Kapaszkodjon, humorbomba következik….

“Márki Zay azt mondja, hogy a mindenki Magyarországa, M&M csokigolyók…, nem tudom mi a neve a szervezetének, (Bayer már nem kuncog, hanem hahotázik…) szóval az M&M csokigolyó nevű szervezete ne csak megfigyelő lehessen a Gyurcsány-féle kerekasztalnál, hanem egyenjogú tag….”

Aki kíváncsi a további eszmefuttatásra, annak kedvéért itt a lehetőség:

Egyszóval alakul ez a Fidesz-válasz, ugyan “kicsi és sárga” de ez a magyar narancs! Aki elhiszi, fogyassza…..

 

Püff neki! Kálomista most vághatja át az Elk*rtukat, hogy belekerüljön Márki-Zay! - Amíg ez kitörpöli, Deutsch munkába állt...

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

3 thoughts on “Püff neki! Kálomista most vághatja át az Elk*rtukat, hogy belekerüljön Márki-Zay! – Amíg ez kitörpöli, Deutsch munkába állt…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest