Sorting by

×

Putyin bekeményített: a villámgyors csapásokról szóló összes döntést meghoztuk

Az Oroszország stratégiai biztonságát veszélyeztető fenyegetés esetén végrehajtandó villámgyors csapásokról szóló összes döntést meghoztuk – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szerdai szentpétervári törvényhozói tanácskozáson. Szerinte az ellenfelek azon tervei, hogy szankciókkal fojtsák meg Moszkvát, kudarcot vallottak.

“…a villámgyors csapásokról szóló összes döntést meghoztuk”

Ha valaki kívülről be akar avatkozni az ukrajnai háborúba, és stratégiai fenyegetést hoz létre Oroszország számára, „villámgyors csapásra” számíthat – figyelmeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szerdai szentpétervári törvényhozói tanácskozáson.

Ha bárki kívülről akar beavatkozni az Ukrajnában zajló eseményekbe és fenyegetni akarja Oroszországot, a válaszunk villámgyors lesz

– mondta Putyin. Hozzátette: „az Oroszország stratégiai biztonságát veszélyeztető fenyegetés esetén végrehajtandó villámgyors csapásokról szóló összes döntést meghoztuk”.

„Oroszország, ha veszély fenyegeti, olyan válaszlépéseket alkalmaz, amelyekkel ellenfelei még nem rendelkeznek” – fogalmazott az elnök.

A gazdasági szankciókról

Putyin szerint Oroszország gazdasága megállta a helyét, nem omlott össze a Nyugat által pusztítónak ítélt szankciók hatására. Nemcsak a gazdaság stabilitásának biztosítására van szükség, hanem Oroszország ipari szuverenitásának, számos területen globális vezető szerepének megerősítésére is – jegyezte meg az elnök.

Mint mondtam, a durva, gyakran ügyetlen külső korlátozásokra, minden civilizált jog és megállapodás megsemmisítésére, az elszigetelődésünkre tett kísérletekre a vállalkozói szabadság növelésével, a becsületes partnerségre való nyitottsággal, a tulajdonosok tiszteletével és a befektetők megbízható védelmével fogunk válaszolni

– mondta az orosz elnök – írja többek között folyamatosan frissülő cikkében az Index.

Minden a háborúról!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Putyin bekeményített: a villámgyors csapásokról szóló összes döntést meghoztuk

  • 2022.04.27 - 19:38
    Közvetlen hivatkozás

    Ez az idióta, isten-komplexusos üldözési mániás buggyant putyin nagy jót tett volna az emberiséggel,ha valahol, szépen csendben felakasztja magát. De most, amit Ukrajnában műveltetett, ennek a féregnek a világ összes büntetése is kevés lenne. Gyáva szar alak,aki a luxus atombunkerjébe bújva küldi vágóhídra a katonákat, testvérnépet gyilkolni. Hát rohadjon meg az ilyen

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.