Puzsér – Danny Blue affér Vágó Istvánnal fűszerezve – Kánikulai semmiség

Puzsér Róbert nem először akasztja össze a bajszát Vágó Istvánnal, ám ebben az esetben Danny Blue is kihúzta a puzsér-gyufát. Mindkettejüket egyszerű szélhámosnak nevezte.

[mnky_ads id=”10551″]

Az emberi tudattalant természetesen lehet baszkurálni,

de korántsem olyan mértékben, ahogy azt Danny Blue és Vágó István be akarták nekünk adni. Közös szélhámosságuk kapcsán érkezett az alábbi, megvilágító erejű vélemény – írja közösségi oldalán. Akit érdekel, a véleménylevelet alább olvashatja.

[mnky_ads id=”10552″]

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/1708680512541088

Danny Blue beleállt

Szintén a közösségi oldalt választotta, hogy megtámadott jogán  válaszoljon

“Puzsér Róbert beszari alak!

Ma reggel kitette a képemet a saját oldalára, melyben azt állította, hogy a műsoromban Vágó István le volt fizetve.

???? Tudom, hogy nem vagyok jövőbelátó, de ezt a megjegyzést már 4 napja megválaszoltam és meghívtam Puzsér Róbertet ismét egy előadásomra! ????

https://www.facebook.com/dannyblue0/posts/10156423358321967

Ezt a kommentet fűztem a bejegyzése alá, hogy lássa a válaszomat, de hipp-hopp 1 perc alatt eltűnt. Gondoltam esetleg a facebookkal van valami, ezért újra kitettem. Összesen 3 alkalommal. Azért vette le a válaszomat az oldaláról, mert fél attól, hogy a másik oldalt olvasva az ő igazsága megdől?

Ettől még nem kell félni – néha más az igazság, mint amit mi gondolunk, de pont úgy ringatjuk magunkat illúziókba, ha csak a saját magunk által alkotta valóságot akarjuk elfogadni.

Mindenkinek kellemes ringatózást vagy rángatózást!

Aki pedig kíváncsi arra, hogy mi hogyan történt, annak íme a jövőbelátó bejegyzésem ????:

https://www.facebook.com/dannyblue0/posts/10156423358321967

https://www.facebook.com/dannyblue0/posts/10156431917881967

De ugyan már!

Ha valakinek nincs jobb dolga ezen a kánikulai délutánon, mint egy média-cicaharc követése, annak különös érzete támadhat. Úgy tűnik, Puzsér mester megint a levegőbe beszél és nincs semmiféle bizonyítéka. A botrány-publicista ismételten megérzéseire, rosszhiszemére támaszkodik, amikor támad.

Lássunk egy gondolatkísérletet, amúgy Puzsér-módra! Hangsúlyozom, az alábbiakat csak az én agyam szülte és semmi valóságtartalmuk, de lehetnének akár  valódi puzsériádák is, már ha nem éppen ő lenne a célpont.

Na szóval, az enyhén kopottas mágusnak semmi új ötlet nem jutott eszébe, holott naptára szerint egyre apadtak a haknik és a riportmegkeresések is. Kínjában megkereste a fröcskölődés királyát, és felajánlott neki egy kisebb összeget, ha újra megzenésíti a lassan a feledés homályába merülő Vágó Istvánnal közös produkcióját.

Az eredményt lásd feljebb!

[mnky_ads id=”10552″]

Puzsér Róbert: ByeAlex egy falánk kultúrbűnöző (…) Ott b@szta el, hogy énekes lett

Tovább dagad a Puzsér-botrány – újabb “nem hívott” jelentkezett, de a műsorvezető is visszalőtt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük