Puzsér – Danny Blue affér Vágó Istvánnal fűszerezve – Kánikulai semmiség

Puzsér Róbert nem először akasztja össze a bajszát Vágó Istvánnal, ám ebben az esetben Danny Blue is kihúzta a puzsér-gyufát. Mindkettejüket egyszerű szélhámosnak nevezte.

Az emberi tudattalant természetesen lehet baszkurálni,

de korántsem olyan mértékben, ahogy azt Danny Blue és Vágó István be akarták nekünk adni. Közös szélhámosságuk kapcsán érkezett az alábbi, megvilágító erejű vélemény – írja közösségi oldalán. Akit érdekel, a véleménylevelet alább olvashatja.

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/1708680512541088

Danny Blue beleállt

Szintén a közösségi oldalt választotta, hogy megtámadott jogán  válaszoljon

“Puzsér Róbert beszari alak!

Ma reggel kitette a képemet a saját oldalára, melyben azt állította, hogy a műsoromban Vágó István le volt fizetve.

???? Tudom, hogy nem vagyok jövőbelátó, de ezt a megjegyzést már 4 napja megválaszoltam és meghívtam Puzsér Róbertet ismét egy előadásomra! ????

https://www.facebook.com/dannyblue0/posts/10156423358321967

Ezt a kommentet fűztem a bejegyzése alá, hogy lássa a válaszomat, de hipp-hopp 1 perc alatt eltűnt. Gondoltam esetleg a facebookkal van valami, ezért újra kitettem. Összesen 3 alkalommal. Azért vette le a válaszomat az oldaláról, mert fél attól, hogy a másik oldalt olvasva az ő igazsága megdől?

Ettől még nem kell félni – néha más az igazság, mint amit mi gondolunk, de pont úgy ringatjuk magunkat illúziókba, ha csak a saját magunk által alkotta valóságot akarjuk elfogadni.

Mindenkinek kellemes ringatózást vagy rángatózást!

Aki pedig kíváncsi arra, hogy mi hogyan történt, annak íme a jövőbelátó bejegyzésem ????:

https://www.facebook.com/dannyblue0/posts/10156423358321967

https://www.facebook.com/dannyblue0/posts/10156431917881967

De ugyan már!

Ha valakinek nincs jobb dolga ezen a kánikulai délutánon, mint egy média-cicaharc követése, annak különös érzete támadhat. Úgy tűnik, Puzsér mester megint a levegőbe beszél és nincs semmiféle bizonyítéka. A botrány-publicista ismételten megérzéseire, rosszhiszemére támaszkodik, amikor támad.

Lássunk egy gondolatkísérletet, amúgy Puzsér-módra! Hangsúlyozom, az alábbiakat csak az én agyam szülte és semmi valóságtartalmuk, de lehetnének akár  valódi puzsériádák is, már ha nem éppen ő lenne a célpont.

Na szóval, az enyhén kopottas mágusnak semmi új ötlet nem jutott eszébe, holott naptára szerint egyre apadtak a haknik és a riportmegkeresések is. Kínjában megkereste a fröcskölődés királyát, és felajánlott neki egy kisebb összeget, ha újra megzenésíti a lassan a feledés homályába merülő Vágó Istvánnal közös produkcióját.

Az eredményt lásd feljebb!

Puzsér Róbert: ByeAlex egy falánk kultúrbűnöző (…) Ott b@szta el, hogy énekes lett

Tovább dagad a Puzsér-botrány – újabb “nem hívott” jelentkezett, de a műsorvezető is visszalőtt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük