A Lokál címmel terjesztett propagandaharsona sajtószabadságról hisztizik, mert Budapest új főpolgármestere nem akarja engedni az állami milliárdokból nyomtatott vécépapírt a BKV járatain és állomásain terjeszteni.

Az arrogáns országurak ott tartanak

dagályosan hömpölygő önsajnálatukban, hogy Karácsony Gergely máris diktátor, a Lokál meg a sajtószabadság kicsiny szigete a kegyetlen zsarnokság elleni harcban.

Jelzem, hogy ez esetben a Lokál elődjét, a Metrót Tarlós István szintén diktátor módjára tiltotta ki, amikor annak tulajdonosa, Simicska Lajos g*cizésbe menően [email protected] össze korábbi cimborájával, Ország Viktorral. Nagy kár, hogy erről akkortájt szó sem esett a sajtószabadságra oly kényes [email protected] Árpád egyik [email protected]ában sem.

Jelzem továbbá, hogy egy sajtóterméknek a BKV infrastruktúráját használni cseppet sem a sajtószabadság része – és azt most ne is firtassuk, hogy ez a szennylap megállás nélkül [email protected], nem a piacról, hanem az adófizetők pénzéből él, tulajdonosa pedig maga a két lábon kokainozó [email protected]ág és gyűlöletkeltés.

A jelenség egyetlen valóban érdemleges és viszonylag szokatlan vonása,

hogy a hatalmi gőgjét nap mint nap példás fölényességgel gyakorló Fidesz miként gyúr rá az áldozatok mártíromságának álságos metoo-pózára. Készül az új szabadságharc ezúttal nem Brüsszel, hanem a veszélyes Főpolgármesteri Hivatal ellen. Lesz-e Ország Viktorban elég erő és elszántság, hogy megvédje a keresztény szabadságot? Minden eszköze megvan hozzá: a tömegközlekedést éppúgy elveheti a fővárostól, ahogy korábban elvette az iskolákat és a kórházakat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét