Puzsér Róbert is lapátra került – a Hír TV az “utolsókat tisztogatja”….

A Hír TV úgy tűnik, mindenkitől megszabadul, aki a Fidesz – eistand előtt meghatározó volt a csatornánál, akikért nézték az adón futó műsorokat. Nem meglepő, hiszen az Ön pénzével kitömött háttérnek nincs szüksége bevételre, sem nézettségre, elég, ha onnan is a nemzeti hang sugároz.

Puzsér Róbert szabadsága után kapta a hírt, amit közösségi oldalán osztott meg.

“Hír TV. Délelőtt megbeszélés. Természetesen kirúgtak.

Két fős kivégzőosztag. Egyikük ifjú NER-lovag: piperkőc, harmincas csávó, karizmátlan jelenlét, remegő kéz, lila nadrág, citromsárga zokni, barna cipő. Az az érzésem, inkább partizna Tiborczal – abban van otthon. Másikuk idősebb nő, tekintete metsző és rideg: jeges megvetés, undorral vegyes közöny. Ő a politikai biztos: a komisszár elvtársnő – ebből a típusból töltötték fel az ÁVH-t.

Sajnálom a Sznobjektívet – szerettem. Legalább nem alakoskodtak, nem hazudoztak, nem kerestek érveket, hogy miért is kell megszüntetni egy független, kiegyensúlyozott és nézett műsort. Politikai leszámolás volt, és ezt nem is próbálták tagadni. Talán büszkék is rá.

Esetleg a Facebookon?

Az Azonnalinak nyilatkozva azt mondta Puzsér, lehetséges, hogy a Youtube-on folytatni fogja a Sznobjektívet.

Puzsér Róbertnek állandó rovata van a Magyar Hangban, a Hír TV-ben pedig Sznobjektív címmel volt műsora, emellett pedig szerepelt a hatalomátvétel napján megszüntetett Szabadfogásban is. Ez Kötöttfogás néven folytatódott a Magyar Hang Facebook-oldalán.

 

Szabad- helyett Kötöttfogás „NERlepetésvendéggel”

Puzsér is kiakadt Orbánékra csakúgy, mint Bencsik és Stumpf – ez lenne az a bizonyos “kerítés”?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük