Puzsér: Szőrös férfihónaljak izzadságában érlelt nemzeti rock szerelmese vagyok

Kevesen tudják rólam, hogy a magyar nóta, az operett és a musical mellett a szőrös férfihónaljak izzadságában érlelt nemzeti rock szerelmese is vagyok.

Legnagyobb kedvencem a Kárpátia,

akik a következő három világháborúra elég katonaindulót írtak nekünk, magyarul beszélő ágyútöltelékeknek. Ezek a szegecsekkel kivert bőrruhás sámánok legfrissebb klipjükben vérbeli lázadó rockerekként hűséget esküsznek a kormánynak. S ha már arra járnak, az összes ellenzéki szereplőt összemossák Gyurcsánnyal – jobbikosoktól LMP-seken át momentumosokig.

Én azért érzek ebben némi igazságtalanságot,

hisz a fent említett pártok politikusai egyetlen percet sem töltöttek hatalmon, nem lövették ki békés tüntetők szemét, és nem loptak el komplett megyéket, pedig ez manapság eléggé gyakori. Én mindenesetre megértem a Kárpátia állásfoglalását, nem ők az egyetlenek ebben az országban, akik a szolgaságot meg a hatalomhoz törleszkedést nézik be rock and rollnak.

Remélem, ott tudok majd lenni májusban Tel-Avivban, ahol Benjamin Netanjahu kampánygyűlésén a Kárpátia bemutatja Kifordított kaftánom című új albumát. Biztos vagyok benne, hogy fergeteges buli lesz.

 

Románia nem kér a magyar Arany Érdemkeresztes frontemberből

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük