Vágó Istvánról és Puzsér Róbertről nem túlzás azt állítani, hogy nem szívlelik egymást. Több ízben összecsaptak már, most a saga legújabb epizódját olvashatják, ami a jelek szerint nem a befejező rész.

Újra szól a hatlövetű

Puzsér kiakad Vágó egy facebook-bejegyzésén:

- Hirdetés -

“A százötven éves török megszállásnak a mellékelt képen olvasható relativizálása olyan fokú ostobaságról és érzéketlenségről tanúskodik, hogy tudomásul kell venni: Vágó István megérett arra, hogy hivatalosan is a DK algyurcsánya legyen. A százötven év alatt a meghódolt országrész elnéptelenedett, a megszállók magyarok százezreit hurcolták el rabszolgának, nyomorították és gyilkolták meg – Vágó Istvánnak, a DK elnökségi tagjának pedig annyi a kommentárja ehhez, hogy milyen sokat gazdagodott a magyar gasztronómia. Értjük, István: lett töltött káposzta, és lett lángos.

Már csak arra vagyok kíváncsi,

mi Vágó István véleménye a tatárjárásról, a holokausztról meg a malenkij robotról? Fáj neki ezek bármelyike is? Vagy inkább köszönjük meg a tatár beefsteaket, a frankfurti levest és a Strognoff csirkét? Felfogja-e Vágó István, mennyi rettenetes nyomorúság, mennyi emberi tragédia történt a fenti események nyomán? Érti-e, hogy a részleges túlélés semmit nem von le ezek borzalmából? Vajon komolyan gondolja Vágó István, hogy ha itt maradt néhány jó recept, az évszázados megszállás akár pozitív példa is lehet?

Vágó Istvánnál és a DK-nál nincs jobb érv Orbán Viktor mellett.

Ez az ember volt Magyarország kvízprofesszora – ma egy parlamenti párt elnökségi tagja. Hiába szavazott rájuk mindössze minden huszadik magyar, a szégyen közös.”

 

Az egykori televíziós sem maradt maradt adós:

Nemrég írtam egy posztot (https://www.facebook.com/VagoIstvan/posts/10214839169071658) arról, hogy 150 év török uralom ELLENÉRE megtartottuk identitásunkat, megmaradt a kultúránk, nyelvünk, többségi vallásunk. Ez mindannyiunkat büszkeséggel tölthet el.

Erre jön Puzsér (https://www.facebook.com/…/a.36283143379…/1809976885744783/…), és kioktat arról, hogy relativizálom a pusztítást, hogy a megszállók magyarok százezreit hurcolták el rabszolgának, nyomorították és gyilkolták meg. Azt kérdezi, mi a véleményem a tatárjárásról, a holokausztról meg a malenkij robotról. Hogy fáj-e nekem ezek bármelyike is.

A posztom melyik mondata indokolta ezeket a kérdéseket? Normális ez az ember?

Igen, írtam arról is, hogy a gasztronómiánk őrzi a 150 év hatását. Ez bűn? Sőt, azt is megkockáztattam, hogy azok a törökök, akik a hódoltság után hazánkban maradtak, zömükben magyarrá váltak. Ez is különleges és egyedi kultúránk erejét bizonyítja.

Miért nem azt olvassa ki ez az ordító egér a mondataimból, amit pedig nehéz félreérteni: hogy a magyarság hősiesen kiállta a 150 év szenvedését, lábra állt, és megőrizte értékeit? És ez az ember osztja az észt a HírTV-ben hetente, aki még szövegértelmezésben is vagy retardált, vagy nagyon aljas.”

 

Előzmények:

A Vágó-Puzsér emberkedés egyre több szereplővel folytatódik

Vágó nem akar egy levegőt szívni Puzsérral – A kvízmester esete az ordító egérrel

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét