Puzsér, tényleg megéri? – lebukott a fenegyerek

Puzsér tévéműsorában sok “10 fő bűnt” vesézett már ki, persze mindegyiket a saját értékrendje alapján. Attrakciójához  mindig talál megfelelő partnert is, aki nem vitatkozik, inkább alájátszik az olykor több mint élcelődésnek kiszemelt szakma, párt, tömörülés képviselőin. 

Orbitális bukta

Értjük, hogy ez egy műsor, amivel fenn kell tartani az érdeklődést, hogy hozza a nézőszámot, mert különben megy a levesbe. Nem tudni, hogy Puzsér maga keresi-e meg a nevével eladott műsorhoz azokat, akikről tényként állít valamit, vagy a szerkesztőre bízza a feladatot, de a vasárnapi adásban valaki valamit benézett. Mondjuk ki: hazugságot állított.

“MSZP 10 fő bűne”

A téma hálás, az ország jelentős része, mint a cukrot veszi a pikáns, dehonesztáló történeteket a mára árnyékává lett párt viselt dolgairól. Ennek ellenére ildomos lett volna igazat állítani! Pechükre az adást nézte az egyik érintett is, aki közösségi oldalán buktatta le Puzsért:

“Nahát! Most kezdődött a Hír tv-ben Puzsér Róbert szokásos vasárnap esti műsora, most az “MSZP 10 fő bűne” címmel. Persze, nézem.

Mindjárt az első mondatban azt hallom, hogy egyetlen szocialista politikus sem vállalta a műsorban a szembesülést, és ez önmagában mutatja felelőtlenségüket, alkalmatlanságukat.

“Lendvai Ildikó nemet mondott”

..és folytatja még néhány névvel, akik állítólag szintén nemet mondtak. Nem hiszek a fülemnek.

A rám vonatkozókból egy büdös szó sem igaz.

Nem mondtam nemet semmi hasonlóra. És igent sem. Mert hogy a kutya sem kérdezett, senki nem kért semmire.. (Ezek után nem vennék mérget a többiek “nem”-jére sem.)

Tudom: apróság, nem fog bekerülni a televíziózás “10 fő bűne”, de még 1000 fő bűne közé sem. De most már – pedig kíváncsi vagyok a szenvedélyes kritikára – szkeptikusan nézem tovább a műsort: mi van, ha a többiből is csak ennyi lesz az igaz?

Kedves szerkesztők, megéri?.”

Amennyiben Puzsér Róbert válaszra méltatja Lendvai Ildikót, beszámolunk a másik oldal álláspontjáról is.

Kapcsolódó

Puzsér Róbert: Az undor, amit az Orbán kottájából játszó árulók [rövidebb nevükön az MSZP] iránt érzek, újabb muníciót kapott

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük