Sorting by

×

Rabosították a Momentum budakeszi politikusát – Hogy mi a bűne? Sosem találja ki!

Szemző Áron 2019 szeptemberében egy 3D-s zebrát festett fel a budakeszi általános iskola előtt az úttestre, ahol korábban nem volt gyalogos átkelő.

Szemző Áron Facebook-oldalán azt írja, ma délelőtt a Budaörsi Rendőrkapitányságon járt, ahova gyanúsítottként idézték be. Ezután rabosították: készítettek róla képeket és ujjlenyomatott vettek tőle.

“Úgy gondolom, hogy a zebrám felfestésével nem követtem el bűncselekményt, így a gyanusítás ellen természetesen panasszal éltem, vallomást nem tettem, ügyvédet fogadok. Fontos megjegyeznem, hogy a rendőrök végig nagyon korrektek voltak velem. Azt gondolom, hogy Magyarországon nem olyanokat kellene üldözni, akik megoldanak valós problémákat. Sokkal inkább azokra kéne lecsapni, akik közpénz millárdokat lopnak nap mint nap”

– írja a momentumos politikus.

“2019. szeptember 11-én hajnalban felfestettem egy zebrát Budakeszin az általános iskolához, ahol annak ellenére nem volt gyalogos átkelő, hogy van ott buszvégállomás és bölcsőde is.
Ráadásul az óriási forgalom miatt az itt lakók szerint szükséges volt a forgalom lassítása.

Fontos megjegyezni, hogy én nem önkényesen jelöltem ki oda gyalogátkelőt,

ez már megtörtént régebben, én csak meghallottam a budakesziek szavát, felgyorsítottam a folyamatot és cselekedtem a lakók érdekében.

Ma délelőtt a Budaörsi Rendőrkapitányságon jártam, ahova gyanúsítottként idéztek be. Ezután rabosítottak: készítettek rólam képeket és ujjlenyomatott vettek.”

hekk

CSATT

átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.