Rácz Zsófia levelesládája, avagy kis-postás lett a helyettes-államtitkárlány?

Rácz Zsófia, a diáklány, akiből hipp-hopp -Novák Katalin óvó szárnya alól előbújva -fiatalokért felelős helyettes-államtitkár lett, azzal kápráztatta el követőit közösségi oldalán, hogy Maruzsa-válaszokat ígért a nála érdeklődőknek.

Ez ám a karrier, kislány!

Félreértés ne essék nem becsülöm le a postások állhatatos munkáját, sőt! Rájuk bizony hatalmas szükség van!

De olvassuk, mit ír a diáklányból közszolgává avanzsált Zsófia!

“488 – Ennyi kérdést írtatok nekem ma reggelig Instagramon az érettségivel kapcsolatban. Ha nem is mindet, de majdnem mindet feltettem ma Maruzsa Zoltán államtitkár úrnak. Hamarosan jön a videó, amiben remélhetőleg minden kérdésetekre választ fogtok kapni!”

Vagyis….

Havi nem kevés közpénzünkért az e heti produkciója annyi lesz, hogy a nevére bejegyzett közösségi oldalra beérkezett kérdéseket átküldi Maruzsa államtitkárnak, aki kiadja valamelyik famulusának, hogy a kommunikációs csapat által előre kitalált, ukáz szerint írja meg Rácz kisasszonynak a válaszokat. Miután ez megtörtént, a hölgy némi videós szikráztatás után, egy gombnyomással továbbküldi a kérdést feltevőnek.

Na jó,nem mindegyiknek, csak aki olyat kérdezett, amire volt előre kitalált válasz. Olyan személyes típusú, amit minden az ügyben megszólaló felolvasott már.

Nézzük Rácz Zsófia néhány eddigi megmozdulását, csak, hogy ne vádolhasson senki elfogultsággal.

Pár intelem, még a “beiktatása” idejéből…..

Cikkünk megjelenésekor még nem töltötték fel az ominózus válaszokkal teli videót. (ekkor 18 óra telt el a beharangozás óta)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük