Csillagjegyek

Rád igaz? 5 csillagjegy, akiknek nem ez az ősz lesz az etalon-évszak – De majd a tél…..!

A csillagjegyed beárul: óriásit fordul veled a világ, ha a mázlibajnok 5 hónap valamelyikében születtél!
2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Skorpió

A múltban elkövetett hibáiért egyszer mindenki megfizet. Bármennyire is gondolta azt a Skorpió, hogy ő biztosan megússza büntetlenül, most egy igen nehéz időszak vár rá. Szeptember első felében félelem kerít hatalmába, rettegsz a saját cselekedeteid következményétől. Jó, ha elfogadja a valóságot, és megérti, hogy mindenki megfizet egyszer a tetteiért.

… ha a hétvégédre koncentrálnál…..

Ma könnyen felmerülhet eme szenvedélyes jegy képviselõiben, hogy annyira szívesen elutaznának, csak úgy, a nagyvilágba! Nos, erre hamarosan sor kerülhet, de addig is sok minden elvégzendõ feladat, esetleg elõkészület lehet még hátra, így meglehetõsen kevés idõ marad az ábrándozásra. Ettõl függetlenül arra is szükség van néha, így nem érdemes elnyomni, hagyja csak szárnyalni nyugodtan. Bizonyos emberek ma arról tehetnek tanúbizonyságot, hogy szászázalékosan ön mellett álnak és ez nagy megelégedéssel töltheti el. Ez azért van így kedves Skorpió, mert ön, igaz emberként, megérdemli, hogy bizonyos szituációkban kiálljanak ön mellett!

Nyilas

Jelentős pénzproblémákkal indul az ősz. Fel kell adnia az eddig megszokott luxust, ezért szomorú és ingerlékeny lesz. Adósságai egyre csak halmozódnak, próbáljon meg egy olyan pénzügyi tervet kieszelni, amely mentőöv lehet ezekben a hetekben. Itt az ideje egy kis spórlásnak, nagy hangsúlyt kell fektetnie az életmódváltásra.

… ha a hétvégédre koncentrálnál…..

Vajon miféle mozgolódás tapasztalható mostanában az egyesek előtt titkolni kényszerült kapcsolatai körül? Egyáltalán lehetnek ilyenek, vagy csak mások ítélik, címkézik őket annak? Ezen ma komolyan érdemes elgondolkoznia és, ha úgy érzi, jogos, kiborítania a bilit, hiszen voltaképpen igazságtalanul vádolják önt. A támadások fő oka e téren az lehet, hogy ön, a széles látóköréből fakadóan, esetleg olyanokat is megért, s így elfogad, akiket mások, előítéleteik mentén, képtelenek. Harcoljon az igazáért, hisz ön a jó oldalon áll!

Halak

A saját határozatlanságának az áldozata lesz, addig tologatja egy döntés meghozatalát, míg a vesztébe sodorja saját magát. A könnyek nem segítenek most az egyszer, ahelyett, hogy a homokba dugná a fejét, el kell fogadnia a valóságot. Hagyjon fel a kifogásokkal, és végre lépjen a cselekvés útjára. Legyen határozottabb, és vigyázzon, ne kövesse el ugyanazokat a hibákat sorozatosan.

… ha a hétvégédre koncentrálnál…..

Ma könnyen lehet, hogy egy erősen intellektuális, vagy spirituális személy hatása alá kerül ideiglenesen, ami változásokat indíthat el önben. Akkor hagyja csak azonban magát befolyásolni, ha az általa önben generálódó folyamatok teljes mértékben összeegyeztetheőek eddig értékrendjével, különben könnyen félrecsúszhat élete! Ha viszont úgy érzi, mindezen befolyás jó hatással van önre, akkor áldásos lehet a változás, amit ma megél, s érdemes hagynia magát sodródni. A döntés az ön kezében van, hallgasson kiváló ösztöneire, akkor nem csalatkozhat!

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!