Sorting by

×

Rákay Philip értelmezte Bródy János dalát és kinyilatkozatott: “Bródy Hitlert és Sztálint énekel, tehát jó úton járunk!”

Rákay Philip, a Megafon csodaöregje napi penzuma teljesítése közben meghallgatta, értelmezte a maga sajátos módján Bródy János egyik dalát és arra a következtetésre jutott, hogy “…Szégyelld magad, János!”.

“Bródy Hitlert és Sztálint énekel, tehát jó úton járunk!

Látom, megint eljött az ő pillanatuk, amikor menetrendszerűen – ki tudja, hányadszor – előadhatják minősíthetetlenül gyenge kampánydalaikat, valójában már szánalomra sem méltó sirámaikat, amelyek egytől-egyig diktatúrát, mizerábilis állapotokat, középkort és mucsaiságot vizionálnak.”

Rákay szerint:”valljuk meg egymás között: ez nagyon sz@r lett, János!” – döntsön Ön!

“A történelem legbűzösebb szemétdombjára – teljes joggal – kidobott SZDSZ nevezetű, árokásó, hungarofób szégyenpárt maradéka van ilyenkor (fel)támadóban. Most éppen Bródy ügynök. Aki édesbús kesergőjében – szokásához híven, negyed hanggal mindig melléénekelve – elkántálja hazánk állapotját. Hogyaszongya:

„Hitlerre is sokan szavaztak,
Sztálint is csodálták a népek,
A hatalom kábít, akár a drog,
de a mellékhatásai kemények.
Mámorít a lelkesedés,
de a gyűlölködés halálos méreg,
Beszűkült tudattal válnak
zombivá az elvakult hívek.”

Valljuk meg egymás között: ez nagyon sz@r lett, János! Üzenem mindezt neked bőgatyában, fütyülős barackkal a butykosomban, innen Mucsa külsőről, tudod: ahol a Szent Korona egykor szerintetek “mici sapka” volt… Szégyelld magad, János!”

A “népe” írta, avagy a kommentekből….

Beleolvasva az eddig 387 hozzászólásba egyértelműen kiderül: “a szó veszélyes fegyver és van, aki fegyvertelen…!”

“Újlipótvárosban talán még van piaca ennek.”

“Akkor szögezzük le: Márki-Zay tegnapi politikai coming out-ja után nyilvánvaló, hogy Bródy neki címezte sorait!”

“Ez már demencia!”

“Lecsoffadt vén komcsi.”

“Bródyt, csak Szörényi Levente miatt “viseltem” el a zenekarban !!! Nálam, Levente az etalon ; – volt, van és lesz örökké !!!”

“Megénekli az ellenzék vezérét, Márki-Zay Pétert, ki a fasiszták képviseletét is felvállalja, s megénekli mindazokat, kik e politika szekértolói. Nesze neked ellenzék.! Csak daloljon rólad, daloljon neked Bródy János, ki felköpött az égre, nem most, s alá állt. Mert ez az együgyű dal róluk, nekik szól…”

“GYEREKEK !!! NÉZZÉTEK EZT A SÖTÈT FELFORGATÓ SUNYI ALJAS TEKINTETET ! EGÉSZ ÉLETÉBEN A ZAVARKELTÈS VOLT A FELADATA !!!”

“Rossz fűzfapoéta… mindig is az volt!”

“Valljuk be, Bródy egyedül egy senki lett volna….Itt a bizonyíték.”

“Mindig és mindig új köntöst vesznek fel és egymásra találnak az elmúlt 100 évben nem először…nem érdekes ez?”

“Azon a szar hangján bármit énekelhet silány lesz. Zenészként jó volt, de azt is lenullázta. Akik fiatal korában kedvelték mára csak köpnek utána.”

“Amikor az István a Királyba látom regősként vagy miként forog a gyomrom!”

Kapcsolódó

 

Rákay Philip értelmezte Bródy János dalát és kinyilatkozatott: "Bródy Hitlert és Sztálint énekel, tehát jó úton járunk!"

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

6 hozzászólás

 • 2022.02.16 - 12:40
  Közvetlen hivatkozás

  A YouTube videó alatt ez olvasható: “Szigorúan titkos felvétel… (Az Illés szekerén című album egyik dalának eredeti szövege, amire később Bródy egy új szöveget írt A falra festett ördög címmel.)”

  Wikipédia: “Az Illés szekerén Bródy János 2011-ben megjelent szólóalbuma. A cím Ady Endre híres versére, illetve Bródy korábbi együttesére, az Illés-re utal.”

  Az eredeti dal – A falra festett ördög – 2011-es. Az átírt szövegű – Rajongók és gyűlölködők – 2013-as!
  Kálmánnak sikerült komoly kutatómunkával előásnia egy szuper Bródy nótát..köszönet érte :P

  Aztán, hogy ő a tükörbe nézve milyen értelmet adott a dalnak, az legyen az ő gondja!

  Válasz
 • 2022.02.16 - 19:08
  Közvetlen hivatkozás

  Bródy egy ikon. Az emberek szeretik, és tisztelik. Rákai Kálmán pedig csak egy az orbáni nyalogányok közül. Ezt a fajtát a saját szektája is megveti, tisztelni meg akkor se fogják, ha kétszáz évig él is

  Válasz
 • 2022.02.17 - 07:41
  Közvetlen hivatkozás

  Ahogyan aránylik a rák a sashoz, úgy a rákay a tinihez, az iszapi rák …. Egyszerűen nem értem, honnan jön ez a rák, meg a demeter ….. ezek a padlórésekből másznak elő ?

  Válasz
 • 2022.02.17 - 18:00
  Közvetlen hivatkozás

  Pecsovics senkiháziak veszik a bátorságot , hogy egy olyan legendát mint Bródy János aki a magyar zenei élet legnagyobb egyénisége és a pop , rock zenéhez írt versei a halhatatlanok sorába emeli , a legnagyobb magyarok egyikét, ilyen semkik, szellemi toprongyok a szájukra merik venni ! Ezek akik a hatalom gátlástalan kiszolgálói , ezek a csúszó mászó férgek kiérdemlik minden igaz magyar ember megvetését és kiközösítést a társadalom kultúrált feléből !

  Válasz
 • 2022.03.10 - 13:43
  Közvetlen hivatkozás

  Egy biztos Bródy János nem behizelgésért kapta sem a Kossuth, sem a Liszt Ferenc díjat. Nem úgy mint egyesek Majd ha ennek a Rákai Philipnek (Kálmánnak) annyi magyaroknak szóló és nem FIDESZT kiszolgáló szerzeménye lesz akkor kinyithatja a száját, de Bródy Jánosnak akkor sem ér a nyomába sem.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.