Rákattint Friderikusz Sándorra? – A Youtube-on indít saját műsort

Friderikusz Sándor, a Joseph Pulitzer-emlékdíjjal és Prima Primissima díjjal kitüntetett médiaszemélyiség, akihez mindenkinek “viszonya” van.  Akad, aki szereti a stílusát, elismeri a tudását, és van, aki ki nem állhatja. Az biztos, hogy töviről hegyire ismeri a televíziózás, a műsorkészítés minden csínját-bínját.

Magyarországon a televízió elvesztette jelentőségét, ezért felépíttetett egy önálló kis stúdiót

Hamarosan induló műsorát a YouTube-on, Facebookon és podcast formájában is lehet majd követni. Interjút adott a Blikknek Friderikusz Sándor, aki a többi között arról is beszélt, hogy úgy érzi, a nagy tévécsatornáktól

“éppen visszavonulóban”

van.

“Rendben van, most évente kétszer hat adásban feltűnök az Életünk történetében késő éjszaka a nagy RTL képernyőjén, de én már ennél többet az országos televíziózástól nemigen akarok, már csak azért sem, mert szerintem a televízió elvesztette egykori jelentőségét, legalábbis idehaza”

– fogalmazott.

A fontos ügyekről egy ideje a nagy tévécsatornáknál már nem igen lehet beszélni,

mert a csatornafőnökök szerint a fontos jelenségek, dolgok nem érdeklik nagy számban a nézőket. Ezért Friderikusz úgy döntött, hogy felállít egy saját kis tévéstúdiót (az elmúlt 3-4 hónapban ennek megvalósításán dolgozott), ahol

“független műsorszolgáltatásba kezd”.

Az általa készített beszélgetéseket április 29-től fogja publikálni hetente egyszer csütörtökönként, a műsorát Facebookon, Youtube-on lehet majd nézni, valamint podcast formájában meg lehet hallgatni.

Hangsúlyozta, hogy mivel ilyen keretek között végre semmilyen kényszernek nem kell megfelelnie, olyan témákat vesz elő és olyan embereket hív meg, amelyek és akik őt érdeklik.

“A kényszerképzetem az, hogy ha valaki, vagy valami engem érdekel, az sokakat érdekelhet, főleg azért, ahogy speciálisan én közelítek beszélgetéseim tárgyához és alanyához.”

A teljes interjút ide kattintva olvashatja.

friderikusz

One thought on “Rákattint Friderikusz Sándorra? – A Youtube-on indít saját műsort

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük