Rákosihoz hasonlította Orbánt a TV2-n a Jobbik szóvivője

Jakab Péter volt a fideszes TV2 Mokka című műsorának vendége ma reggel. Miközben a TV2 műsorvezetője, Istenes László a választás eredményeit akarta értékeltetni a Jobbik szóvivőjével, ő inkább arra tért ki, hogy másfél éves szóvivőssége során először jutott be a magyar médiavilág leghírhedtebb no-go zónájába.

Hosszasan kezdett el beszélni arról, hogy a TV2 korábban figyelmen kívül hagyta az NVB és a Kúria döntését, és Andy Vajna közpénzen felhizlalt csatornája nem a magyar törvények hatálya alá tartozik.

Istenes próbált párszor közbevágni, de eleinte nem járt sok sikerrel, majd Jakab beszélni akart a választási csalásokról is, ekkor azonban a TV2 alkalmazottja gyakorlatilag fideszes szóvivővé ment át és így szópárbaj alakult ki közöttük.

„Az ötvenes években Rákosi Mátyás, a korabeli Orbán Viktor, azt mondta újságíróknak hogy a sajtó feladata nem a tájékoztatás, hanem a tömegnevelés, ezt magyarul úgy hívjuk, agymosás. Szerkesztő úr, én nem szeretnék az 50-es években élni, és bízom benne, hogy ön sem” – mire Istenes azzal vágott vissza, hogy Jakab mit gondol a Hír Tv-ről.

https://www.facebook.com/gabor.puskas/videos/2181828345166260/

(Forrás: 444)

Kapcsolódó:

Kibújt a szög a zsákból! A TV2 műsorvezetői megdolgoznak a közpénzünkért, a Fideszre szavaznak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük