Református egyház képviselője: Soros György ármányos ténykedése akadályozta, hogy az iskolák újranyitásakor a gyerekek egy része visszamenjen az intézményekbe

A református egyház, vagy pár túlbuzgó képviselője feladatának érzi, -vagy éreztetik velük!- hogy beszálljon a regnáló kormány kampányába és véres szájjal Sorosozzon, civilszervezetezzen és belevegye a gyerek-témát is, ami köztudottan érzékenyen érinti a politikára magasról tevék nagy részét is? Mi jön még, a szószékről fentiekkel szemben „igét hirdető” papok? 

Kedves hívők! Gondolkodjatok, mielőtt hisztek!

Mellékszál, de megjegyzendő, hogy pont a református egyház az, amelyikkel kimagaslóan bőkezűen bánik a köz pénzéből Orbán Viktor kormánya. Lehet, hogy most nyújtották be a számlát és nem elégszenek meg az „Isten fizesse meg!” gyakori ismételgetésével?

Soros György ármánykodása….

Csordás Anett, Budapest 6. országos egyéni választókerületének egyik ellenzéki képviselőjelöltje érdekes dokumentumot osztott meg Facebook oldalán, melyből a Köznevelési Stratégiai Kerekasztal június 30-i ülésének néhány részlete derül ki – ez volt az az ülés, amelyen többek között azt tárgyalták, hogy a pedagógusokat csak középszintű érettségire képezzék ki. A Pedagógusok Szakszervezetének vízjelével ellátott kivonat szerint

-írta meg a Mérce. A dokumentumból kiderül, hogy a református egyház, vagy legalábbis az ülésen jelenlévő képviselői szerint

áttételesen Soros György ármányos ténykedése akadályozta, hogy az iskolák újranyitásakor a gyerekek egy része visszamenjen az intézményekbe.

Ahogy Csordás is kiemelte bejegyzésében, a kivonat fogalmazása szerint

„A református egyház jelenlévő képviselője sérelmezte, hogy külföldi ügynökök segítették a szülőket az iskolák újraindítása után, hogyan tarthatják otthon a gyermekeket. Tegyen meg mindent az EMMI, hogy a Soros György által támogatott TASZ tevékenységét korlátozni lehessen az országban.”

A reformátusok itt voltaképpen azt kritizálták,

hogy mikor április 19-én kinyitottak az óvodák és az általános iskolák, akkor a Társaság a Szabadságjogokért jogi segítséget nyújtott a járvány miatt aggódó szülőknek abban, hogy gyerekeiket otthon tarthassák akkor is, ha már zajlik a jelenléti oktatás.

Emlékeznek még?

Áprilisban feltehetően minden gyereket nevelő családban felvetődött a kérdés: menjen-e a gyerek hétfőtől iskolába, vagy maradjon otthon. Ha az utóbbi mellett döntöttek, a temérdek bürokratikus nehezítés megoldásán túl gondoskodni kellett arról, hogy olyan felnőttre bízzák a felügyeletet, aki nem csak vigyáz rájuk, amíg a szülők dolgoznak, de tanul is velük. De mi ez ahhoz képest, hogy esetleg elkapják a Covidot?

Egyre több egészségügyi dolgozó és vezető orvos nem engedi iskolába gyermekét a hétfői újranyitáskor

– értesült a Portfolio több forrásból. Azért tagadják meg gyermekük iskolába küldését, mert szerintük a jelenlegi járványhelyzetben nem biztonságos a nyitás.

Egyes orvosok kockázatosnak, míg mások egyenesen életveszélyesnek nevezik a nyitást, ezzel indokolják az igazgatóknak azok, akik április 19-től nem engedik vissza az iskolába a gyerekeiket.

Kapcsolódó

 

református

2 thoughts on “Református egyház képviselője: Soros György ármányos ténykedése akadályozta, hogy az iskolák újranyitásakor a gyerekek egy része visszamenjen az intézményekbe

  • Nincs ebben semmi különös. A sok-sok tíz, vagy százmillióval tolt egyház azt szajkózza, amit a kormány elvárt tőle. A normális embereknek, akik ezt átlátják, undorító, és gusztustalan, hogy a papok viszik be a templomokban a politikát, PÉNZÉRT! A templomban nincs helye a politikának! De ebből is látható, hogy minden, még a papok is megvehetőek pénzért. Ez is nagyrészt a fidesz bűne, és persze a töketlen, puhapöcs papoké

  • Papok, szemetek vagytok!!! Ti sem az Istent szolgáljátok.Pusztuljatok!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük